hibtiter

Terápiás Osztály: Vaccine

Használja a Hibtiter

Haemophilus b konjugált vakcinát úgy állítjuk elő, hogy egy diftéria, meningococcus vagy tetanusz kapcsolatos anyag a folyamatba. Azonban ez a vakcina nem helyettesítheti a rendszeres vakcinák diftéria, tetanusz, vagy meningococcus, hogy a gyermekek és a felnőttek kapnak. Minden Haemophilus b konjugált vakcinák ugyanúgy működnek, de lehet adni a különböző korú, vagy egy másik ütemtervet.

Fertőzések típusú Haemophilus influenzae b (Hib) baktérium okozhat életveszélyes betegségek, mint az agyhártyagyulladás (agyi betegség), epiglottitis (a torok betegség okozhat fulladást), szívburokgyulladás (a szívbetegség), tüdőgyulladás (tüdőbetegség) , és a szeptikus arthritis (a csont-és ízületi betegség). Hib okozta agyhártyagyulladás halált okozhat, vagy hagyjuk a gyermeket súlyos és maradandó károsodást, mint például a szellemi visszamaradottság, süketség, epilepszia vagy részleges vakság.

Haemophilus b konjugált vakcina ajánlott minden gyermek 2 hónapos és 5 éves kor között (azaz, akár a 6. születésnap).

A Hiberix® vakcinát használják emlékeztető oltást a gyermekek számára, akik már megkapták a primer sorozatot egy Haemophilus b konjugált vakcina. A vakcina “boost”, vagy növeli a védelmet, hogy a gyermek már egy korábbi adagot.

Ez a vakcina beadható csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy vakcina, a kockázatokat figyelembe a vakcina mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a vakcinát, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt Hibtiter

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát a Haemophilus b konjugált vakcina gyermekek 2 hónaptól 5 éves korig. Azonban a biztonsági és hatékonyságát nem állapították meg a gyermekek 6 éves és idősebb, és fiatalabb gyermekek legalább 2 hónapos korban.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát a Hiberix® vakcina gyermekek 15 hónapos kortól 4 éves korig. Azonban a biztonsági és hatékonyságát nem állapították meg a gyerekek 5 éves, vagy annál idősebb, és fiatalabb gyermekek legalább 15 hónapos korban.

A Haemophilus b konjugált vakcina nem ajánlott felnőtt vagy idős betegek.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a vakcina beadását. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a Haemophilus b konjugált vakcina. Lehet, hogy nem kifejezetten a Hibtiter. Kérjük, olvassa el gondosan.

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja meg a gyermek ezt a vakcinát. Ezt a vakcinát adják akciót izomba.

A pontos menetrend a gyermek vakcinák függ a márka a használt gyógyszer és a gyermek életkora idején az első adagot. Általánosságban, a gyermek kap az első adagot 2-6 hónapos korban, majd 2 több adagot legalább 8 hét különbséggel. A gyermek általában kap egy emlékeztető oltást 15-18 hónapos korban, bár ő is ezt a gyógyszert, amíg az 5 éves kor.

Fontos, hogy a gyermek megkapja az összes adag vakcina ebben a sorozatban. Próbálja tartani az összes ütemezett találkozót. Ha a gyermek nem kihagyott egy adagot ebből a vakcina, hogy egy másik találkozót a lehető leghamarabb.

A gyermek kap más vakcinákkal egyidejűleg, mint ez, hanem egy másik szervezet területre. Meg kell kapni adatlapokat az összes vakcinák gyermeke megkapja. Győződjön meg róla, hogy érti az összes információt, ami adott neked.

Nagyon fontos, hogy a gyermek visszatér az orvos irodájában a megfelelő időben adagonként. Feltétlenül értesítse orvosát, ha bármilyen mellékhatás, amely után bekövetkező gyermeke megkapja ezt a vakcinát.

Ez a vakcina zavarhatja laboratóriumi vizsgálatokat, ellenőrizze a Hib betegség. Győződjön meg róla, hogy orvos tudja, hogy gyermeke megkapta az oltás, ha egy súlyos fertőzés alatt a 2 hét után a vakcinát.

Tájékoztassa az orvost rögtön, ha gyermeke allergiás a latex gumi. A vakcina fecskendők és ampullák tartalmazhatnak száraz, természetes latex gumi. Ez okozhat allergiás reakciót betegeknél, akik érzékenyek a latex.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Helyes használata Haemophilus b konjugált vakcina

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Haemophilus influenzae Megelőzés rifampicin Rifadin, Pentacel Haemophilus b konjugált (PRP-t) vakcina, Pediarix, Comvax, Hiberix, ActHIB, Rimactane, diftéria toxoid / Haemophilus b konjugált (PRP-t) vakcina / pertussis, acellularis / poliovírus vakcina, inaktivált / tetanusztoxoid, MenHibrix

Óvintézkedések használat közben Hibtiter

 vagy csatlakozz a Haemophilus b konjugált (PRP-t) vakcina támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Hibtiter Side Effects

Haemophilus b konjugált (PRP-t) vakcina