hogyan gyermekkori interstitialis tüdőbetegség diagnosztizáltak?

Az orvos gyermekkori intersticiális tüdőbetegség (gyermek) alapján a gyermek orvosi és családi történeteit, és az eredményeket vizsgálatok és eljárások. Diagnosztizálni gyermek, az orvos először meg kell, hogy zárja ki más betegségek, mint az oka a gyermek tünetei.

A korai diagnózis gyermek segítheti az orvosok megállítani, vagy akár visszafordítani a légzésfunkció problémákat. Gyakran azonban az orvosok megtalálják gyermek nehéz diagnosztizálni, mert

Megy a gyermekgyógyászati ​​tüdőgyógyász, aki jártas a gyermek hasznos. A gyermekgyógyászati ​​tüdőgyógyász egy orvos, aki specializálódott diagnosztizálásában és kezelésében a gyermekek, akik tüdő betegségek és állapotok.

Orvosi és családi történeteit

A gyermek kórtörténetét segítségével saját orvost gyermek. Az orvos kérheti, hogy a gyermek

A diagnosztikai vizsgálatok és eljárások

Az orvos azt is kérheti, hogy hány éves a gyermek volt, amikor a tünetek kezdett, és azt, hogy a család többi tagja volt vagy van súlyos tüdőbetegségek. Ha van, a gyermek öröklött formája gyermek.

Egyetlen teszt diagnosztizálni a sok fajta gyerek. Így gyermeke orvosa javasolhatja egy vagy több az alábbi vizsgálatokat. Néhány ilyen tesztek, csecsemők és kisgyermekek adható gyógyszert, hogy segítsen nekik pihenni vagy aludni.

Ha ezek a vizsgálatok nem nyújtanak elegendő információt, a gyermek orvosa javasolhatja a tüdőbiopsziát. A tüdőbiopsziát a legmegbízhatóbb módja annak, hogy diagnosztizálni a gyermek és a szóban forgó betegség.

A tüdőbiopsziát a sebészeti eljárás, amely kész a kórházban. Mielőtt a biopsziát, a gyermek kap gyógyszert, hogy őt aludni.

A biopszia, az orvos fog a kis mintát a tüdőszövet számos helyen a gyermek tüdeje. Ez gyakran használatával történik video-támogatott thoracoscopy (Thor-ah-KOS-ko-pe).

Ebben az eljárásban, az orvos beszúr egy kis csövet egy könnyű és kamera (endoszkóp) be a gyermek mellkasa át a kis darabok a bordák között. Az endoszkóp egy videokép a tüdő, és lehetővé teszi az orvos, hogy gyűjtsön szövetminta.

Miután a biopszia, az orvos megnézi ezeket a mintákat mikroszkóp alatt.