hogyan lehet a szívroham megelőzhető?

Csökkentve a kockázati tényezők a koszorúér-betegség segíthet megakadályozni a szívroham. Akkor is, ha már van a szívkoszorúér-betegség, akkor is tehet lépéseket, hogy csökkentse a kockázatot a szívroham. Ezek a lépések magukban foglalják a következő szívbarát életmód és egyre folyamatos orvosi ellátást.

A szívbarát életmód segíthet megelőzni a szívinfarktust és magában foglalja a szív egészséges táplálkozás, a fizikai aktivitás, a dohányzásról való leszokás, ügyvezető stressz, és kezelése a tömeg.

Állapotok kezelésére, amelyek a szívroham nagyobb valószínűséggel is segíthet csökkenteni a kockázatot a szívinfarktus. Ezek a feltételek magukban foglalhatják

Szív Egészséges életmód

Győződjön meg arról, hogy van egy sürgősségi cselekvési tervet az esetre, ha vagy valaki a családban van egy szívroham. Ez nagyon fontos, ha nagy a kockázata a, vagy már volt, szívrohamban.

Folyamatban lévő Care

Írja le egy listát a gyógyszereket szed, gyógyszert allergiás a, az egészségügyi szolgáltató telefonszámát (alatt és munkaidő után), és a kapcsolattartási adatok egy barát vagy rokon. Tartsa a lista egy praktikus helyen (például, töltse ki ezt pénztárca kártya), hogy megosszák egy orvosi vészhelyzet esetén.

Beszélje meg orvosával, hogy a jelek és tünetek a szívroham, amikor meg kell hívni a 911-et, és a lépések segíthetnek várva orvosi segítséget érkezik.

Leírja a szívroham történik, és hogy a legtöbb szívinfarktus fordulhat elő, ha a szívkoszorúér-betegség. Megmutatja, mi történik belül a szíve alatt egy szívroham. Leírja a tünetek a szívroham és megmondja, hogy mi a teendő, ha tünetek jelentkeznek.

Szívbetegség sem volt Jennifer radar. És ha ez a televíziós hírek riporter szívrohamot évesen 36, megállt ő “halott a nyomait.” Jennifer emlékeztet bennünket, hogy hogyan szívbetegség tart túl sok a mi anyák, nővérek, és a barátok minket minden nap. Minél jobban megosztani történeteket, annál gyorsabban tudjuk kapcsolni az oldalt, szívbetegség.

A szív igazság egy országos kampány a nők mintegy szívbetegség és szponzorálja theernment része theernment.

Ez tárgyalja a NHLBI a Exome szekvenálás Project. Tette lehetővé az amerikai és a helyreállítás újbóli törvény 2009, a projekt előírt hat díjat öt tudományos intézmények azonosítani a genetikai kapcsolatot a szív, a tüdő és a vér betegségek. Egyedi vizsgálatok a kritikus egészségügyi problémák, mint a szívroham, stroke, COPD (krónikus obstruktív tüdőbetegség), magas koleszterinszint, magas vérnyomás, túlsúly és az elhízás, és a többiek.

További információért látogasson el www.hearttruth vagy az egészségügyi témák Heart Attack és a szívbetegség Nők cikkeket.

Amikor egy szívroham történik, minden késedelmes kezelés akár halálos is lehet.

Ismerve a figyelmeztető tünetei szívroham és hogyan tegyen lépéseket az életmentő lehet, vagy valaki másé.

A NHLBI létrehozott egy új sorozat az informatív, könnyen leolvasható szívroham anyagokat, hogy segítsen a közvélemény jobban megértse a tényeket a szívinfarktus és hogyan kell cselekedni gyorsan megmenteni egy életet.

A linkre kattintva letöltheti vagy megrendelheti NHLBI új szívroham anyagok

“Ne egy esélyt a szívroham: ismeri a tényeket, és cselekednünk Fast” (elérhető spanyolul)

“Heart Attack: Ismerje a tünetek. Cselekszik.”

“Ismerje meg, mi a szívroham Olyan mint-It lehetne megmenteni az életét”

Kapcsolódó igazgató üzenete