hogyan lehet túlsúly és az elhízás megelőzhető?

Következő egészséges életmód segít megakadályozni a túlsúly és az elhízás. Sok életmódbeli szokások kezdenek gyermekkorban. Így a szülők és a családok ösztönözniük kell, hogy a gyermekek az egészséges választás, mint a következő egészséges táplálkozás és a fizikai aktivitás.

Tedd követően az egészséges életmód egy család célja. Például

Által vezetett Nemzeti Szív, Tüdő és Vér Intézet, négy intézetei theernment jöttek össze, hogy támogassák a We Can! ® Ways, hogy növeli a gyermekek tevékenysége és táplálkozás.

Tudunk! egy nemzeti oktatási program célja a szülők és a gondozók, hogy segítse a gyermekek 8-13 éves fenntartani az egészséges testsúlyt. A tényeken alapuló programot kínál a szülők és családok tippeket és szórakoztató tevékenységek ösztönzése az egészséges táplálkozás, a fizikai aktivitás növelése, és kevesebb időt töltött inaktív.

Kapcsolódó igazgató üzenete

Jelenleg több mint 140 közösségi csoportok szerte az országban részt vesznek We Can! programokat a szülők és a fiatalok. Ezek a közösségi csoportok közé kórházak, egészségügyi intézmények, klinikák, vallási szervezetek, YMCAs, iskolák, és így tovább.

® We Can! bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államok Egészségügyi Minisztérium és Humán Szolgáltatások.

Ez azt mutatja, hogy még egy kis felesleg hatással lehet az egészségre és az élet több, mint gondolnád. Átlagos emberek egy park-nem színészek-megkérdezi, hogy készítsen egy 10 font homokzsák, és jelentést, hogy a súlyt érinti őket, és képesek elvégezni a szokásos, mindennapi tevékenységeket.

Hallani az emberek beszélnek a kihívások és sikerek elérése és fenntartása az egészséges testsúly az HBO Dokumentumfilmek sorozat, “The Weight of the Nation”, amelynek premierje május 2012.

A film sorozat rávilágít a tudomány mögött az elhízás és hogyan befolyásolja az egészségre a nemzet. Nézze meg a sorozat, hogy megtanulják, hogyan polgárok, csoportok, és a politikai azon dolgozunk, hogy a különbség a közösségek. A filmek közvetítés ingyenes az HBO webhelyen.

Ha szeretne többet megtudni a film sorozat és a kapcsolódó felvilágosító kampány, beleértve, hogy a fogadó egy helyi szűrés megy wwwernment / egészség /; andweightofthenation.