hogyan magas vérnyomást kezelni?

Ennek alapján a diagnózis, az egészségügyi szolgáltatók fejlesztése kezelési terveket a magas vérnyomás, amelyek tartalmazzák az élethosszig tartó életmódváltás és gyógyszerek a magas vérnyomás, életmódbeli változások, mint a fogyás lehet igen hatékony a magas vérnyomás kezelésére.

Az egészségügyi szolgáltatók dolgozni, hogy dolgozzon ki egy kezelési terv alapján akár diagnosztizáltak elsődleges vagy másodlagos magas vérnyomás, és ha van egy ismert vagy feltételezett oka. Kezelési tervek fejlődhet, amíg a vérnyomás-szabályozást tesz lehetővé.

Ha az egészségügyi szolgáltató diagnosztizálja akkor másodlagos magas vérnyomás, ő fog dolgozni, hogy kezelje a másik feltétel, vagy megváltoztathatja a gyógyszer feltehetően okozza a magas vérnyomást. Ha a magas vérnyomás továbbra is fennáll, vagy először diagnosztizálják, mint elsődleges magas vérnyomás, a kezelési terv tartalmazza életmódbeli változások. Amikor életmódváltás önmagában nem vonja ellenőrzés vagy csökkenti a vérnyomást, az egészségügyi szolgáltató módosíthatja vagy frissítheti kezelési terv felírása gyógyszer a betegség kezelésére. Az egészségügyi szolgáltatók előírják gyermekek és tizenévesek gyógyszerek különleges adagok, amelyek a biztonságos és hatásos a gyermekeknél.

kezelési tervek

Ha az egészségügyi szolgáltató előírja gyógyszerek, mint egy része a kezelési tervet, lépést tartani az egészséges életmód szokásait. A kombináció a gyógyszerek és az egészséges életmód segít irányítani, és csökkentheti a magas vérnyomást.

Egészséges életmód változásai

Vannak, akik fejleszteni “rezisztens” vagy kezeletlen magas vérnyomás. Ez akkor fordulhat elő, ha a gyógyszereket szednek nem működik jól, vagy más betegsége van, ami szabályozatlan vérnyomást. Az egészségügyi szolgáltatók kezelik rezisztens vagy magas vérnyomását nem kezelik az intenzív kezelési tervet, amely magában egy sor különböző vérnyomás gyógyszeres vagy egyéb speciális kezelések.

Ahhoz, hogy a legjobb az irányítást a vérnyomást, kövesse a kezelési tervet, és hogy minden gyógyszer előírt. Következő Az előírt kezelési tervet azért fontos, mert ez megelőzheti vagy késleltetheti szövődmények hogy a magas vérnyomás is okozhat, és csökkentheti a kockázatot más kapcsolódó problémák.

Egészséges életmód szokások segítségével a magas vérnyomás. Ezek a szokások közé

Annak érdekében, hogy az élethosszig tartó életmódbeli változások, próbáljon egy egészséges életmód változás egy időben, és egy újabb változás, ha úgy érzi, hogy már sikeresen elfogadták a korábbi módosításokat. Ha gyakorolni több egészséges életmód, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy csökkentheti a vérnyomást és fenntartani a normális vérnyomás mérés.

Annak érdekében, hogy a magas vérnyomás kezelésére, az egészségügyi szolgáltatók javasoljuk, hogy korlátozza a nátrium és a sóbevitel növelése a kálium, és enni élelmiszerek, amelyek a szív egészséges.

Az alacsony nátriumtartalmú diéta segítségével kezelheti a vérnyomást. Meg kell próbálnia, hogy korlátozza a nátrium mennyisége, amit esznek. Ez azt jelenti, kiválasztása és előkészítése élelmiszerek, amelyek alacsonyabb só és nátrium. Próbáld meg használni az alacsony nátrium és a “hozzáadott só nélkül,” az élelmiszerek és fűszerek az asztalnál, vagy főzés közben. Élelmiszer címkék megmondja, mit kell tudni választott ételek, amelyek alacsonyabb nátrium. Próbálj meg enni nem több, mint 2300 mg nátrium naponta. Ha magas a vérnyomása, akkor lehet, hogy korlátozza a nátrium-bevitel még.

Az egészségügyi szolgáltató ajánlhatja a diétás tényezőről to Stop Hypertension (DASH) étkezési tervet, ha magas a vérnyomása. A DASH étkezési terv a gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabona és más élelmiszerek, amelyek a szív egészséges és alacsony zsírtartalmú, koleszterin, és a sót.

A DASH étkezési terv egy jó szív egészséges táplálkozás terv, még azok számára is, akik nem rendelkeznek a magas vérnyomás. Tudjon meg többet a DASH étkezési tervet.

Az egészségügyi szolgáltató is ajánlhatja szív egészséges táplálkozás, amelynek tartalmaznia kell

Ha követjük a szívbarát étrend, akkor ne egyen

In theernment szponzorált spanyol Community Health Study / Tanulmány latinok, amely tanult Spanyolok él az Egyesült Államokban, a kubaiak többet evett nátrium és a mexikóiak kevesebbet evett nátrium, mint más latin csoportok a tanulmány. Minden spanyol amerikaiak követnie kell ezeket az egészséges táplálkozás ajánlásait is, ha főzés hagyományos Latino ételeket. Próbálja ki az alábbi népszerű spanyol-amerikai szívbarát recepteket.

Rutin fizikai aktivitás csökkentheti a magas vérnyomást, és csökkenti a kockázatot más egészségügyi problémákat. Beszélje meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezd egy új edzéstervet. Kérd meg, hogy mennyi és milyen fajta testmozgás biztonságos az Ön számára.

Mindenkinek meg kell próbálnia, hogy részt vegyenek közepes intenzitású aerob edzés legalább 2 óra 30 perc hetente, vagy erőteljes intenzitású aerob edzés 1 óra és 15 perc hetente. Aerob testmozgás, mint például a tempós séta, bármilyen feladat, amelyben a szív üt keményebben és többet használ oxigént, mint máskor. Minél aktívabb, annál több lesz előnyös. Vegyen részt aerob testmozgás legalább 10 percig egy időben elterjedt az egész héten.

Tudjon meg többet a fizikai aktivitás

Fenntartása az egészséges testsúly segít beállítani a magas vérnyomást, és csökkenti a kockázatot más egészségügyi problémákat. Ha túlsúlyos vagy elhízott, próbálja, hogy lefogy. A veszteség csak 3-5 százalékkal is csökkentheti a kockázatot az egészségügyi problémák. Nagyobb mennyiségű fogyás javíthatja vérnyomást, csökkentik az LDL koleszterin, és növeli a HDL-koleszterin szintjét. A kutatások azonban azt mutatják, hogy nem számít, a súly, fontos, hogy a magas vérnyomás a jó egészség megőrzéséhez.

A hasznos intézkedés a túlsúly és az elhízás a testtömegindex (BMI). BMI méri a súlyát kapcsolatban a magasság. Annak kiderítésére, hogy a BMI, nézd meg NHLBI online BMI kalkulátor, vagy kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató.

Gyógyszerek

A BMI

Egy általános célja, hogy törekedjen a BMI alatti 25. Az egészségügyi szolgáltató segítségével állítsa be a megfelelő BMI cél.

Mérési derékbőség Segít az esetleges egészségügyi kockázatokat. Ha a legtöbb zsír a dereka köré, nem pedig a csípő, akkor nagyobb a veszélye a szívbetegségek és a 2. típusú cukorbetegség. Ez a kockázat magas lehet egy derék mérete, ami nagyobb, mint 35 hüvelyk női vagy nagyobb, mint 40 hüvelyk a férfiak számára. Hogy megtanulják, hogyan kell mérni a derék, látogasson értékelése a súly és egészségügyi kockázat. További információ a fogyás, vagy fenntartja az súlyt, menj Cél az egészséges testsúly.

Limit alkoholfogyasztás. Túl sok alkohol emeli a vérnyomást és a triglicerid szintet, a zsír fajtája megtalálható a vérben. Az alkohol is extra kalória, ami okozhat súlygyarapodást.

Férfi kell nem több, mint két ital, alkoholos naponta. A nőknek nem több, mint egy ital, alkoholos naponta. Egy ital

Tanulás, hogyan kell kezelni a stresszt, pihenjen, és megbirkózni a problémákkal javíthatja az érzelmi és fizikai egészséget, és csökkentheti a magas vérnyomást. Stressz menedzsment technikák közé

Future kezelések

Vérnyomás gyógyszerek hatását különböző módokon, hogy megállítsák vagy lassú a szervezet bizonyos funkcióit, hogy okozhat magas vérnyomást. Gyógyszerek az alacsonyabb vérnyomást közé

Az alacsonyabb és a vérnyomás szabályozásában, sokan két vagy több gyógyszert. Ha van mellékhatása a gyógyszer, ne hagyja abba a gyógyszer szedését. Ehelyett, beszéljen az egészségügyi szolgáltató a mellékhatások, hogy ha a dózist lehet változtatni, vagy új gyógyszert írnak fel.

A tudósok, orvosok és kutatók továbbra is tanulmányozza a változásokat okoz a magas vérnyomás, az új gyógyszerek és kezelések és a magas vérnyomás. Lehetséges jövőbeni kezeléseket a vizsgálat alatt tartalmazza az új kombinált gyógyszerek, vakcinák, és a beavatkozások célja a szimpatikus idegrendszer, mint például a vese ideg abláció.

Minden nő egy történetet elmondani, és a hatalom, hogy tegyen lépéseket, hogy megvédje őt a szív egészségét. Ossza meg történetét a többi nő a Facebook-on.

A szív Truth kampány széles skáláját kínálja a közegészségügyi források segítségével nevelő nők és az egészségügyi szakemberek a nők szívbetegség.