Hőhullám: előállítható

A legtöbben szívesen meleg időjárás, de ha ez túl meleg túl sokáig vannak egészségügyi kockázatokat. Ha a hőhullám eléri a nyáron, ellenőrizze, hogy a meleg időjárás nem bántani vagy bárki, aki tudja.

A nagyon fiatalok, az idősek és a súlyos beteg a csoportok, akik különösen veszélyeztetettek, az egészségügyi problémák, amikor az időjárás nagyon meleg. Különösen nagy melegben lehet, hogy a szív és légzési problémák rosszabb.

“Számottevő bizonyíték van, hogy a hőhullámok veszélyesek és megölni”, mondja Graham Bickler Közegészségügyi Angliában. 2003 augusztusában, a hőmérséklet 38 ° C hit (101ºF) során egy kilenc napos kánikula, mért legmagasabb az Egyesült Királyságban.

“A 2003-as hőhullám voltak 2000 és 3000 halálesetek [szokásosnál több] Angliában. Egész Európában ben körülbelül 30.000 halálesetek.”

Ha a meleg lesz a probléma

Közegészségügyi Anglia hőhullám terve (PDF, 1.19Mb) rendelkezik arról, hogy hogyan megbirkózni közben a hőség. Tudta, hogyan kell tartani hűvös, ha hosszabb ideig meleg időjárás életeket menthet.

A legtöbb információ a józan ész “, mondja Bickler.” Ez nem rakéta tudomány, de ez lehet egy drámai hatást.

Az átlagos hőmérséklet 30 ° C-os nappali és 15 ° C-on egy éjszakán okozna az egészségügyi készenlét (ez a szám kissé változik körül az Egyesült Királyságban). Ezek a hőmérsékletek is jelentős hatást gyakorolhat az emberek egészségére, ha időtartama legalább két nap, és az éjszaka között.

A Meteorológiai Hivatal figyelmeztető rendszerrel, amely kiadja riasztásokat hőség valószínű. Level az egyik a minimális éber és a helyén június 1-től szeptember 15-ig (vagyis abban az időszakban, hogy a hőhullám riasztások valószínűleg emelni).

A fő kockázatot az jelentette hőség van

A hőhullám hatással lehet bárki, de a leginkább kiszolgáltatott emberek extrém hőség

Miért van egy hőhullám probléma?

A következő tanácsokat mindenkire vonatkozik, amikor a hűvös helyen, kényelmes és csökkenti az egészségügyi kockázatokat

Tudjon meg többet arról, hogy mit kell csinálni közben hőhullám riasztási szint két szinten három vagy négy szinten.

Ha aggódsz magad vagy kiszolgáltatott szomszéd, barát vagy rokon, akkor lépjen kapcsolatba a helyi környezet-egészségügyi hivatal a helyi hatóság.

Környezeti egészségügyi dolgozók is látogasson el egy otthon, hogy ellenőrizze azt veszélyek az egészségre, beleértve a felesleges hőt. Találja meg a helyi hatóság a GOV.UK honlapján.

Ha valaki rosszul érzi magát, hogy valahol jó pihenni. Adj nekik sok folyadékot inni.

Ki van a legnagyobb veszélyben?

Kérjen orvosi segítséget, ha a tünetek, mint a légszomj, mellkasi fájdalom, zavartság, gyengeség, szédülés vagy görcsök rosszabbodnak, vagy nem múlnak el.

Ismerje meg a tünetek a kiszáradás.

25/05 /

25/05 /

Tippek megküzdési meleg időjárás

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Légy egészséges és biztonságos ezen a nyáron, az egész hőhullámok, barbecue, szénanátha, csípések és a medencében

Hogyan kell tartani biztonságban leégés (többek között napozóágyak), és csökkenti a bőrrák kockázatát

Honnan tudom, ha valaki segítségre szorul?

Elkezdeni

Szolgáltatások az Ön közelében

Eszközök támogatása

Szintén választások

nyári egészségügyi

Védje bőrt és a szemet