ingyenes vérnyomás gépek: ezek pontos?

Nyilvános vérnyomás gépek, mint például a gyógyszertárakban, nyújthat hasznos információkat a vérnyomást, de lehet, hogy bizonyos korlátai. A pontosság ezek a gépek számos tényezőtől függ, mint például a megfelelő méretű mandzsettát és helyes használata a gépek. Kérje ki orvosa tanácsát a köz- vérnyomás gépek.

A vérnyomás bilincset néhány nyilvános vérnyomás gép túl kicsi vagy túl nagy ahhoz, hogy pontos olvasás egyes emberek a magas vérnyomás. Miután a megfelelően illeszkedő mandzsetta azért fontos, mert rosszul illeszkedő mandzsetta nem ad pontos vérnyomásmérést.

A legjobb, ha a vérnyomását ellenőrizni egy egészségügyi intézményben vagy a közösségben szűrőprogram képzett személyzet. Mielőtt diagnosztizálására vagy a magas vérnyomás kezelésére, akkor kell, hogy a mért vérnyomás egy ismert, pontos eszköz az orvos irodájában több különálló látogatók.

Ha ellenőrizni kell a vérnyomását gyakrabban kezelőorvosa tájékoztatja Önt, hogy a legjobb módja annak, hogy figyelemmel kíséri a vérnyomás otthon. Otthoni vérnyomás-monitorozás lehet egy olcsó módja annak, hogy a rendszeres vérnyomás mérés. Otthoni vérnyomás-monitorozás nem helyettesíti látogatások orvosához, és az otthoni vérnyomás monitorok vannak bizonyos korlátai. Még ha kapsz normális felolvasások, ne hagyja abba, vagy megváltoztathatja a gyógyszerek vagy megváltoztathatja a diéta anélkül, hogy beszélne orvosával.

Val vel

keresse fel orvosát