Italmárka

Hasító fejfájás, hányinger, szédülés, kiszáradás: bárki, aki valaha túl sokat ivott ismeri a következményeit is.

Az alkohol egy vízhajtó (ami azt jelenti, eltávolítja folyadékot a szervezetben), így túl sokat ivott kiszáradáshoz vezethet. Kiszáradás, hogy mi okozza a tünetek a másnaposság.

Alkohol elrontotta a gyomrát, és kapsz egy rossz éjszakai alvás. Lehet még egy kis alkoholt a rendszer a következő reggel.

Italmárka általában egy mítosz. Nincs gyógymód a másnaposság. Vannak tippek elkerülésére másnaposságot és megkönnyíti a tüneteket, ha rendelkezik ilyennel.

Cure mítosz

A legjobb módja annak, hogy elkerülje a másnaposság ne igyon. Ha úgy dönt, hogy iszik

Annak elkerülése érdekében, a másnaposság, ne igyon többet, mint amennyit tudni, hogy a szervezet képes megbirkózni. Ha nem biztos, hogy mennyit, legyen óvatos.

Kockázatának csökkentése érdekében károsítása a egészség, ha iszik a legtöbb hétig

Ön nyomon követheti, hogy hány egység fogyasztunk a One You ital Tracker alkalmazás elérhető az iTunes és a Google Play.

Egy nagy pohár bort, például tartalmaz mintegy három egység. Az egyik este, hogy gyorsan hozzá akár sokkal több, mint amennyit tervezett inni. Íme néhány példa

Kövesse az alábbi tippeket, hogy tartsa távol a másnaposságot

Ismerje meg egységek

Ha felébredsz másnap reggel érzés szörnyű, akkor valószínűleg nem követte ezt a tanácsot. Bár nincsenek igazi gyógymód a másnaposság, vannak olyan módon, hogy enyhíti a tüneteket.

A kezelés magában rehidráíását a szervezet, így képesek megbirkózni a fájdalmas tüneteket (bár a legjobb időt rehydrate van lefekvés előtt).

Over-the-counter fájdalomcsillapítók segíthetnek a fejfájás és izomgörcsök. Paracetamol-alapú gyógyszerkészítmények általában előnyösebb, mint az aszpirin tovább irritálja a gyomrot, és növeli a hányinger és a rosszullét.

Cukros ételek segíthetnek kevésbé érzik magukat remegő. Egyes esetekben, savkötők lehet szükség, hogy rendezze a gyomor először.

korlátozza, hogy mennyit iszik egyetlen ülésen, drink lassabban, drink étellel együtt váltakozó vízzel vagy alkoholmentes italok

Bouillon leves, vékony növényi alapú levest, egy jó forrása a vitaminoknak és ásványi anyagok, amelyek utántöltőfunkciójával kimerített erőforrások. Legfőbb előnye, hogy könnyű egy törékeny gyomor megemészteni.

A reggeli után

Akkor az elvesztett folyadék pótlására iszik szelíd folyadékok, amelyek könnyen az emésztőrendszert, mint a víz, szódavíz és az izotóniás italok (elérhető a legtöbb boltban).

“Hair of the dog” (ivás több alkoholt) nem segít. Alkoholfogyasztás reggel kockázatos szokás, és lehet, hogy egyszerűen csak késlelteti a tünetek megjelenését, amíg az alkohol hatása elmúlik újra.

Ha már volt egy ivászat ülésen, másnaposság, vagy sem, az orvosok tanácsot, hogy várjon legalább 48 órát, mielőtt inni többé alkoholt, hogy a szervezet zsebkendő időt a regenerálódásra. Néha, persze, a másnaposság teszi, hogy tanácsot könnyebb követni.

09/10 /

09/10 /

Emberek milliói már volt szabad “midlife MOT”. Tudja meg, miért ezt az egészségügyi kivizsgálás olyan fontos

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Vegyük kvíz, hogy hogyan szerzi

Gyakorlati tipp, hogy segítsen csökkenteni, plusz információt az alacsony kockázatú ivás, hogyan alkohol hatásai az egészségre, és a megértés egységek

férfiak és a nők nem tanácsos rendszeresen igyon több mint 14 egység egy hét terjed az ivás három vagy több napig, ha iszik, mint 14 egység egy héten

Az állapotfelmérésről

Szolgáltatások az Ön közelében

egy doboz normál lager sör vagy keserű – 1,8 egység, egy korsó szabvány lager sör vagy keserű – 2,3 egység, egy kis pohár bor (125 ml) – 1,5 egység, egy nagy pohár bor (250 ml) – 3 db; intézkedés a szeszes italok (25 ml) – 1 egység

Szeretné megtudni, hogy egészséges vagy?

Alkohol és az alkohol

Ne igyon éhgyomorra. Mielőtt kimegy, hogy az étkezés, amely magában foglalja a szénhidrátok (mint a tészta vagy rizs) vagy zsír. Az étel segít lassítani a szervezet alkohol felszívódását., Ne igyon sötét színű italokat, ha úgy találja, hogy te érzékeny rájuk. Ezek tartalmazzák a természetes vegyi anyagok úgynevezett rokon vegyületek (szennyezések), ami ingerli erek és szövetek az agy és lehet, hogy a másnaposság rosszabb.; Igyál vizet vagy szénsavmentes üdítőitalok között minden alkoholtartalmú italt. Szénsavas (szénsavas) italok felgyorsítja az alkohol felszívódását a rendszer., Igyon egy korsó, vagy ha a vizet, mielőtt aludni. Tartsa egy pohár vizet az ágy korty ha felébredsz az éjszaka folyamán.