IX-es faktor (intravénásan, az injekció beadásának módja) leírása és márkanevek

IX-es faktor egy fehérje, természetesen a szervezetben. Ez segíti a vér formában vérrögök vérzés. Injekciók IX-es faktor kezelésére használják hemofília B, amelyet néha Christmas betegség. Ez egy olyan állapot, amelyben a szervezet nem termel elegendő IX faktor. Ha nincs elég IX-es faktor és akkor lesz sérült, a vér nem alvad alkotnak, ahogy kellene, és akkor vérzik, és károsíthatja az izmokat és az ízületeket.

Injekciók egyik formája IX-es faktor, az úgynevezett IX faktor komplex, szintén kezelésére használják bizonyos személyek hemofília-A hemofília-A, néha klasszikus hemofíliában, a szervezet nem termel elegendő VIII faktor, és ugyanúgy, mint a hemofília B, a vér nem tud formában vérrögök, ahogy kellene. Injekciók IX-es faktor komplex is alkalmazható olyan betegeknél, akiknél a kezelésére használt gyógyszer hemofília-A már nem hatékony. Injekciók IX-es faktor komplex is lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

A IX-es faktor terméket, hogy az orvos Önnek kapjuk természetesen az emberi vérből vagy mesterségesen mesterséges folyamat. IX faktor emberi vérből nyerünk ki kezelték, és nem valószínű, hogy tartalmaz káros vírusok, mint például a hepatitis B vírus, hepatitisz C (nem-A, nem-B) vírus, vagy humán immunhiány vírus (HIV), a vírus okozza a szerzett immunhiányos szindrómát (AIDS). Az ember alkotta IX-es faktor a termék nem tartalmaz ilyen vírusok.

IX-es faktor csak az orvosával receptet.

Por oldatos

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák