magas vérnyomás gyermekek tesztek és diagnózis

A vizsgálat a magas vérnyomás fájdalommentes. A vérnyomást mérjük egy felfújható mandzsettát és egy nyomás-mérő műszerrel.

A mandzsetta mérete használt változik meg gyermeke felkarkörfogat és minden növekedés történt. A gyermek úgy érzi, hogy szorult körül a karját, amikor a felfújt mandzsettával. Megtudhatja, milyen a gyermek vérnyomása után azonnal a teszt végén.

A vérnyomás két számot. Az első, vagy felső, szám méri a nyomást a gyermek artériák, amikor ő szívverés (szisztolés nyomás). A második, vagy alacsonyabb, szám méri a nyomást a gyermek artériák között veri (diasztolés nyomás).

Normál vérnyomást gyermekekben függ neme, kora és magassága, akkor mi lehet a magas vérnyomás, a 4 éves fiú lehet normális egy 10 éves lány. A gyermek kezelőorvosával tudatja Önnel, ha a gyermek vérnyomásadatok emelkedett.

Gyermeke nem diagnosztizált magas vérnyomás után csak egy vérnyomásmérést. Diagnosztizálni a magas vérnyomás, tart három mérés azt mutatják, a gyermek vérnyomása magasabb, mint a normál során legalább három látogatás az orvos. Egyetlen látogatás alatt, a gyermek vérnyomását lehet mérni többször pontossággal.

Ha a gyermek vérnyomása magasabb, mint a normális, akkor meg kell vizsgálni körülbelül hat hónap elteltével a magas vérnyomás először diagnosztizálják.

Ha a gyermek diagnosztizáltak prehypertension vagy a magas vérnyomás, a gyermek orvos is elvégzi ezeket a vizsgálatokat, hogy ha egy másik feltétel okozza a gyermek magas vérnyomás

Ha a gyermek orvos nehezen diagnosztizálására a magas vérnyomás, vagy azt akarja, hogy figyelemmel kíséri a gyermek kezelés, ő is ajánljuk ambuláns ellenőrzés. Az ambuláns monitoring, a gyermek visel eszköz, amely méri az ő vérnyomása a nap folyamán.

Ez még nem általános gyakorlat, és több kutatásra van szükség, hogy ha ambuláns ellenőrzés segít a kezelés és diagnózis a magas vérnyomás a gyermekek. Azonban ambuláns monitorozás lehet különösen hasznos, ha a gyermek általában meglehetősen ideges az orvosi rendelő, mert ő lehet, hogy úgynevezett fehér köpeny hipertónia – a vérnyomás, ami csak átmenetileg emelkedett miatt szorongás attól, hogy az orvos irodájában.