másnaposság

A másnaposság egy csoport kellemetlen jelek és tünetek alakulhatnak ivás után túl sok alkoholt. Mintha érezte szörnyű nem lett volna elég, a gyakori másnaposság is társult gyenge teljesítmény és a konfliktus a munkahelyen.

Általános szabály, hogy a több alkoholt iszik, annál valószínűbb, hogy a másnaposság másnap. De nincs mágikus formula mondani, hogy mennyi nyugodtan inni, és még mindig elkerülni a másnaposságot.

Azonban a kellemetlen, a legtöbb másnaposságot elmegy a saját, bár tarthat akár 24 órán keresztül. Ha úgy dönt, hogy iszik alkoholt, ezáltal felelősségteljesen segíthet elkerülni a jövőbeli másnaposságot.

Másnaposság tünetei általában akkor kezdődik, amikor a véralkohol jelentősen csökken, és pedig közel nulla. Ők általában a teljes hatás a reggeli után egy éjszakai ivászat. Attól függően, hogy mit és mennyit ivott, akkor előfordulhat,

Másnaposság után egy éjszakai italozás elmegy a saját. Beszéljen orvosával, ha aggódik, hogy a gyakori, nagy mértékű alkoholfogyasztás vezethet súlyos alkohol elvonási, vagy ha a rendszeres másnaposságot befolyásolja az életminőséget, beleértve a személyes kapcsolatok, vagy a munkahelyi teljesítmény. A kezelés az alkoholfogyasztás problémákat, mint a visszaélés vagy függőség széles körben elérhető.

Mikor kell orvoshoz

Több-súlyos jelek és tünetek kísérik ivászat jelezheti alkoholmérgezés – életveszélyes vészhelyzet. Látogassa meg orvosát, vagy a helyi segélyhívó számot, ha a személy, aki már ivott jeleit mutatja

Ha ez egy vészhelyzet

Az a személy, aki eszméletlen vagy nem ébredt veszélyben van a halál. Ha úgy gondolja, hogy valaki alkoholmérgezés – akkor is, ha nem látja a klasszikus jelei és tünetei – azonnal forduljanak orvoshoz.

Másnaposság okozta fogyaszt túl sok alkoholt. Egy alkoholos ital elegendő a másnaposság néhány ember számára, míg mások sokat isznak, és elkerülje a másnaposság teljesen.

Különböző tényezők is hozzájárulhatnak a másnaposság. Például

Aki iszik alkoholt megtapasztalhatja a másnaposság, de egyesek érzékenyebbek a másnaposságot, mint mások. A genetikai variáció, hogy befolyásolja az alkohol anyagcseréjében tehet néhány ember flush, izzadság vagy beteg lett, miután ivott még egy kis mennyiségű alkohol.

Tényezők, amelyek teszik a másnaposság nagyobb valószínűséggel vagy súlyos közé

Italok magas rokonvegyületével tartalmak közé

Összehasonlításképpen, italok alacsonyabb rokonvegyületével tartalom – például a világosabb színű sör és a bor, gin, vodka és – valamivel kisebb valószínűséggel okoz másnaposságot. Azonban, míg a világosabb színű italok kissé segít másnaposság megelőzésére, iszik túl sok alkoholtartalmú italok bármilyen színű továbbra is úgy érzi, rossz a másnap reggel.

Ha van egy másnapos, akkor valószínű, hogy problémák vannak a

Nem meglepő, hogy ez az ideiglenes eltompul a képességeit növeli a kockázatát számos munkahelyi problémák, mint például a

Az idő az egyetlen biztos gyógymód a másnaposság. Addig is, itt van néhány dolog, amit tehetünk, hogy segítsen jobban érezd magad

Javasolt alternatív jogorvoslati másnaposság számosak, de a vizsgálatok nem találtak semmilyen természetes korrekciós intézkedéseket, amelyek következetesen javítja-e a tüneteket.

Beszéljen orvosával, mielőtt bármilyen alternatív gyógyászat. Ne feledje, hogy a természetes, nem mindig jelenti azt, biztonságos. Orvosa segíthet megérteni a lehetséges kockázatok és előnyök, mielőtt megpróbálja a kezelést.

Annak ellenére, hogy a különböző over-the-counter tabletták és tabletta, amelyek azt állítják, hogy megakadályozza a másnaposság, az egyetlen garantált módja annak, hogy megakadályozza a másnaposság, hogy ne fogyasszanak alkoholt. Ha úgy dönt, hogy iszik, ezt mértékkel. A kevesebb alkoholt iszik, annál kevésbé valószínű, hogy másnapos.

Ez segíthet

Is tudjuk, a korlátokat. Döntse előre, hogy hány italt akkor is -, és ragaszkodni hozzá. Nem érzem nyomást, hogy igyon.

Vannak, akik megteszik over-the-counter fájdalomcsillapítók, például az aszpirin vagy az ibuprofen (Advil, Motrin IB, egyéb), hogy megakadályozza a másnaposság tüneteit. De kérdezze meg orvosát, ha ez biztonságos az Ön számára, és milyen adagolásban a legjobb az Ön számára. Ezek a gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek más gyógyszerekkel, és paracetamol (Tylenol, egyéb) májkárosodást okozhat, ha túl sok alkoholt fogyasztunk.

keresse fel orvosát