nem kevesebb, jobban néz ki

1. Sampon csak a fejbőrön Időt takaríthat meg a zuhany alatt, ha kihagyod a supersuds rutin, Louise O’Connor tulajdonos OC61 Salon New Yorkban. Csak alkalmazni egy fillért méretű mennyiségű sampont a fejbőr, gyorsan masszírozza, majd öblítse le. A víz húzza a sampont a többi a haj, és távolítsa el a korom.

2. Hagyja egy kis kondicionáló; Ha a haja göndör vagy száraz, nem zavarja, öblítés minden szegletébe a kondicionáló vagy maszkot. Elhagyva egy könnyű kabátot fog mérjük le a kutikula, mondja O’Connor, így kihagyhatja szál simító hajformázó termékek később. MC ajánlja: Kerastase Resistance Volumactive maszk.

3. Száraz csak a baj foltok; Ahelyett, hogy a 15 (vagy több) percet szárítsuk az egész fej, korlátozzák szárítással csak frufru, cowlicks és más helyeken, hogy nem fog hazudni jobb nélkül robbanás forró levegő, mondja Roy Teeluck tulajdonosa, a névadó New York város szalon.

4. Ugrás a szárító, még mindig swing; Létrehozásához kötet, spritz könnyű hajformázó át nedves hajra, majd csúsztassa az napszemüveget, fejpánt stílus, mielőtt az ajtón, mondja Teeluck. Mivel a haj kiszárad, kapsz lift az első és a tetején. MC ajánlja: Graham Webb Vastag infúzió spray.

5. Eredmény sima haj mínusz egy vas; Bevon nedves haj kondicionáló spray, akkor csúszik a testhezálló kötött sapka. Hagyja legalább 15 percig, amíg te a smink, öltözz vagy aludni. Távolítsuk el, hogy felfedje meglepően sima mentes haj. MC ajánlja: L’OrÃal Professionnel kötet Extreme Conditioning Spray.

6. könnyebb fel a rétegek; Ellentétben erősen rétegzett “dos, közel-egy hosszúságú frizura szükség ritkábban kell a szalon, mondja Kevin Lee, kreatív igazgatója, a Kenneth Salon, New York City. Azt is hagyjuk bosszankodik kevesebbet stílus, mert akkor nem kell megküzdeniük minden önfejű rétegeket.

7. Megjelenik a “Kész” aranyos klipek; Tartsa egy aranyos klip kéznél alkalmak, amikor meg kell nézni húzta össze gyorsan. Kötekedik a tetején a haj, majd a klip, hogy biztosítsa a többi piszkos csomót, mondja Susanna Romano, a partner és stylist Salon A-K-S New York City-ben. MC ajánlja: Colette Malouf klip.

Nagy! Mindig vannak új tipp, hogy lehet, hogy a bőr jobban néz ki.

Szerezd meg a kívánt felszín a mi személyes bőr értékelő.

4 módja, hogy törli fürtök és törés.

Egyél több ilyen egy megfogható sörényét.

5 jelei, amit használ a rossz.

A gránát ki extra pénzt érdemes a költség?

Úgy gondolja, hogy tudja, hogy kezeljék a problémát haj?

Hogyan formázza a hajat, hogy elrejtse a korpásodás.