nem minden természetes orvoslás dolgozni?

Allergia Trends

Sokan esküsznek orrüregöblítés – kipirulás ki az orrát egy neti pot. Ez szakít nyálka és csökkenti a duzzanatot, segít lélegezni jobb. És igaz, hogy csípős ételek segíthetnek az orrdugulást kap egyértelmű, legalábbis egy kis időre.

A kutatók nem mondhatjuk biztosan, hogy gyógynövények és kiegészítők működnek az allergiára. Népszerű is tartalmaznak Papsajt, ami gátolhatja bizonyos vegyi anyagok, amelyek kiváltják az orr swellin; kvercetin, amely úgy viselkednek, mint egy antihisztamin; és bromelain, ami segíthet a torlódás.

Miután az élelmiszer-allergia kifejezés alatt vacsorára korlátozódott szállítja a lemezt a konyhából a tornácra, vagy legjobb, eszik otthonában egy közeli barát vagy rokon, aki tudja garantálni az élelmiszer elkövetők nem voltak sehol; Ma azonban, éttermek sokkal könnyebb – és biztonságosabb – az 2.000.000 sok ember van a világon, akik szenvednek enyhe, közepes, vagy akár súlyos ételallergia. Az egyik ok: Éttermek jobban tudatában vannak, és felkészültebbek; A tudatosság az élelmiszer-allergia határozottan növekedett …

Ahhoz, hogy biztonságos, kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen gyógynövény vagy kiegészítőket.