női hajhullás típusok: androgén alopecia, effluviums, és így tovább

Túlzott vagy kóros hajhullás ismert hajhullás, és több féle. Mi minden hajhullás közös, hogy ez a férfiak vagy a nők, egy tünete valami elromlott a szervezetben. A haj marad a fejét, ahová tartozik, kivéve, ha hormonális betegség, vagy más körülmény jelentkezik. Ez a feltétel lehet olyan egyszerű, mint amelyek egy olyan gént, ami akkor hajlamos férfi vagy női típusú kopaszodás vagy egyik formája alopecia areata, vagy lehet olyan bonyolult, mint egy egész sereg betegségek.

Jelek a hajhullás és a hajhullás körülmények változnak a férfiak, nők és gyermekek. Azonban az emberek bármilyen korú és nemű észreveheti több haj gyűjtése a saját hajkefe, vagy a zuhany lefolyó; A jelek hajhullás és a haj feltételek a férfiak az árban; Haj elvékonyodása a fiskális; A hátráló hairlin; A patkó alakú minta, amely elhagyja a fejtetőn kitettsége megnő; Jelek a hajhullás és a haj feltételek nőknél az árban; Általános haj elvékonyodása, különösen a korona o …

Az első két típusú hajhullás nőknél társított dihidrotesztoszteron (DHT), egy származékát a hím nemi hormon, a tesztoszteron.

A nők többsége az androgén – más néven androgén – alopecia van diffúz elvékonyodása minden területen a fejbőrt. (Férfiak ritkán van diffúz elvékonyodása, hanem több különböző mintát kopaszság.) Egyes nők kombinációja két minta típusokat.

Androgén alopecia nőknél annak köszönhető, hogy a művelet az androgének, a férfi hormonok, amelyek rendszerint jelen vannak a csak kis mennyiségben. Androgén alopecia oka lehet a különböző tényezők kötve a tevékenységek a hormonok, köztük a petefészek ciszták, figyelembe magas androgén index fogamzásgátló tabletták, a terhesség és a menopauza.

Csakúgy, mint a férfiak, a hormon DHT tűnik legalább részben felelősek az miniatürizálás szőrtüszők a nők szenvednek a női minta kopaszság. Az öröklődés játszik jelentős tényező a betegség.

Amikor a test megy keresztül valami traumatikus, mint a gyermek születése, az alultápláltság, a súlyos fertőzés, nagy műtét, vagy extrém stressz, hatással lehet a haj. Sok a 90% -ot, vagy a szőrszálak a növekvő (anagén) vagy átmeneti (katagén) fázis tulajdonképpen váltani egyszerre a nyugalmi (telogén) fázis.