ösztrogén (szájon át, parenterálisan, helyileg alkalmazott útvonal, transzdermális úton) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer nem okoz nemkívánatos hatásokat. Ezek a látogatások általában minden évben, de néhány orvos kötelezi őket gyakrabban.

Egyes betegeknél segítségével ösztrogének, érzékenység, duzzanat vagy vérzés az íny előfordulhat. Fogmosás és fogselyem a fogak gondosan és rendszeresen masszírozza az ínyt segíthet megelőzni ezt. Lásd a fogorvos rendszeresen, hogy fogait tisztítani. Kérdezze meg orvoshoz vagy fogorvoshoz, ha bármilyen kérdése van, hogyan kell vigyázni a fogak és az íny, vagy ha bármilyen érzékenység, duzzanat, vagy vérzés az íny.

Bár az előfordulási alacsony, az ösztrogének növelheti akkor eséllyel a mellrák, petefészek, méh (anyaméh). Ezért nagyon fontos, hogy a mell rendszeres vizsgálata bármilyen szokatlan csomók vagy mentesítést. Az esetleges problémákat orvosával. Akkor is a mammográfia (röntgen képeket, a mellek) történik meg, ha az orvos ezt javasolja. Mivel az emlőrák előfordult szedő férfiaknál ösztrogének, a rendszeres emlő önálló vizsga és vizsgák orvosa minden szokatlan csomók vagy mentesítést kell végezni.

Ha a menstruációs ciklus megszűnését, akkor kezdje újra. Ez a hatás mindaddig tart, amíg a gyógyszer kerül sor. Azonban, ha figyelembe véve a folyamatos kezelés (0,625 mg konjugált ösztrogéneket és 2,5 mg medroxiprogeszteron naponta egyszer), a havi vérzés általában megáll 10 hónapon belül.

Továbbá, hüvelyi vérzés között a rendszeres menstruációs ciklus során fellépő első 3 hónapjában. Ne hagyja abba a gyógyszer szedését,. Kérdezze meg orvosát, ha a vérzés folytatódik szokatlanul hosszú idő, ha a határidő még nem kezdődött számított 45 napon belül az elmúlt időszakban, vagy ha úgy gondolja, hogy terhes.

Mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert, mielőtt bármilyen laboratóriumi teszt, mert néhány eredményét befolyásolhatják.

Kérdezze meg gyermeke orvosát azonnal, ha a gyermek kezd a következő tünetek: mellbimbó vagy mell duzzanat vagy érzékenység a nőstények, a mellek megnagyobbodása férfiaknál. A gyermek ki van téve a Evamist® transzdermális spray.

Ne engedje, hogy a háziállatok, hogy nyalja, vagy érintse meg a karon, ahol Evamist® transzdermális spray-t alkalmazva. Kis háziállat érzékeny lehet ezt a gyógyszert. Hívja az állat állatorvos, ha az állat kezd a következő tünetek: mellbimbó vagy a mell megnagyobbodása, a szeméremajkak duzzanata, vagy más jelek a betegség.