ösztrogént és progeszteront kombináció (petefészek hormon terápia) (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Ösztrogének és progesztinek általában jön páciens információt vagy utasítást. Előtt figyelmesen olvassa el a gyógyszer szedését.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, és nem veszik, vagy használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Próbálja meg, hogy a gyógyszer ugyanabban az időben minden nap, hogy csökkentsék a mellékhatások lehetősége, és hogy azt a munkát, annál jobb.

Szedő betegek ösztrogének és progesztinek szájon

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolás

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.