Öt pénisz tények

Már együtt nőttek fel, és a megosztott sok tapasztalat, de milyen jól tudhatnád pénisze? Íme öt pénisz tények akkor valószínűleg nem tudta.

Ha a pénisz hevesen csavart amikor felálló, eltörhet. Nincsenek csontok a pénisz, de a csöveket, amelyek megtelnek vérrel erekció alatt is tört. Vér ömlik ki belőlük belsejében a pénisz, és akkor nagyon fájdalmas duzzanat. Jelentett esetek pénisz törése ritkák, de úgy gondolták, hogy egyes emberek túl zavarban, hogy jelentse, hogy az orvos. Damage szex közben, ha egy partner van a tetején, felelős mintegy egyharmada az összes eset. A törés általában akkor fordul elő, amikor egy férfi pénisze kicsúszik a társa, és hevesen hajlott.

Válaszokat kaphatunk és más közös kérdések a pénisz Boys szervek Q & A

Átlagosan egy egészséges ember 3-5 erekció során egy teljes éjszakai alvást, minden erekció tartó 25-35 percig. Ez a közös, hogy a férfiak felébredjen az erekció, informális néven a “hajnalka”. Ez valójában az utolsó a sorozat éjszakai erekciót. Az ok az éjszakai erekció nem teljesen tisztázott. A vizsgálatok azonban azt sugallják, hogy szoros kapcsolatban állnak a fázisban az alvás úgynevezett REM (gyors szemmozgás) alvás. Ez az, amikor álmodik a leggyakoribb. Bármi ügyüket, a legtöbb orvos egyetért abban, hogy az éjszakai erekciót is a jele, hogy minden rendben van-e.

Meg tudja törni a pénisz

Az ötlet, hogy a méret a pénisz arányos a cipő mérete egy mítosz szerint a tanulmány a British Journal of Urology International. A kutatók a University College London mért a farkuk 104 ember, köztük fiatalok és a nyugdíjasok. Az átlagos pénisz hossza ebben a csoportban volt 13cm (5,1 hüvelyk), ha lágy és óvatosan nyúlt, és az átlagos brit cipőméret kilenc (43 európai méret). A kutatók azonban nem talált kapcsolatot a cipő mérete és a pénisz hosszát.

Rövidebb farkuk növelése annál hosszabb, mint hosszabbak mikor lesz merev. Alapuló kutatás pénisz mérések 2770 férfiak találták, hogy a rövidebb farkuk 86% -kal, amikor felálló, csaknem kétszer akkora, hosszabb farkuk (47%). Az 1988-ben megjelent tanulmány a Journal of Sex Research kutatók azt is megállapították, hogy a hossza közötti különbség rövid pénisze és hosszabb volt, sokkal kevésbé nyilvánvaló, ha egyenesen, mint amikor ernyedt. Például a petyhüdt farkuk hossza változott által 3.1cm (1,2 hüvelyk), míg az átlagos felálló hosszúságban különböznek csak 1.7cm (0,67 hüvelyk).

A közhiedelemmel ellentétben, az úgynevezett szerelem izom nem tartalmaz izmokat. Ezért nem lehet mozgatni, hogy nagyon sok, ha ez felálló. A pénisz egyfajta szivaccsal megtelik vérrel, amikor egy férfi szexuálisan izgatott. Vér felépíti belül két henger alakú kamra, ami a pénisz megduzzad, és merevvé. A duzzanat blokkolja le a vénák normális esetben vért a pénisz. Mivel az erekció eltűnik, az artériákban a két kamra szűk újra, így a vér folyt le a pénisz.

Ha aggódik az egészségre, tekintse meg a Man MOT, bizalmas internetes sebészetet, ahol meg lehet beszélni, hogy egy orvos névtelenül.

A férfiak több éjszakai erekció

Sok férfi attól tartanak, hogy a pénisz nem elég nagy, de a kutatás azt mutatja, hogy nem kell aggódniuk

Cikkek és videók a fogamzásgátlás, nemi úton terjedő betegségek és a szex kerül szóba. Tartalmaz egy szakaszt a tizenévesek

Mindössze annyit kell tudni, hogy a pénisz tiszta, egészséges és a célnak

Pénisz hossza nem kapcsolódik talpméretet

Kis pénisz, hogy nagy erekció

A pénisz nem egy izom

Elkezdeni

Eszközök támogatása

Szintén választások

pénisz mérete

szexuális egészség

Pénisz egészség