pelenkakiütések-otthoni kezelés

Otthoni kezelés általában minden, ami szükséges a legtöbb esetben a pelenka kiütés. Az első jele a pelenka kiütés, próbálkozzon a következő lépésekkel

Amikor kezelésére pelenka kiütés

Tartsa a bőr száraz, és ellenőrizze, hogy a bőr nem érintkezik a vizelet és a széklet; Változás a pelenka vagy inkontinencia rövid minden alkalommal az nedves vagy szennyezett. Napközben, ellenőrizze a pelenka, vagy röviden 3 óránként. Előfordulhat, hogy módosítania kell a pelenka, vagy rövid az éjszaka folyamán, hogy megakadályozzák, vagy törölje fel egy kiütés. Nem szokatlan, hogy pelenkát cserélni, vagy rövid 8-szor egy 24 órás időszak alatt; Használjon szuperabszorbens eldobható pelenka.

Áztatás egy meleg fürdőben 10 percig, 3-szor egy nap, ha a bőr nagyon nyers; Csecsemők és kisgyermekek, adjunk hozzá 2 evőkanál (30 ml) szódabikarbóna egy baba kád, egy tál meleg vizet, vagy káddal. Ne feledd, nem fürdik a baba, amíg a köldökzsinór esett le, és soha ne hagyja a gyermeket egyedül, miközben ő is a fürdőben; Már idősebb gyermekek és felnőttek ülnek a kád egy pár centi meleg vízzel, vagy Sitz fürdő.

Ne használjon vény nélkül felnőtt hüvelyi gombás gyógyszert a baba vagy gyerek. Beszélje meg orvosával, mielőtt bármilyen termék készült, hogy egy felnőtt egy csecsemő vagy gyerek; Felnőttek használhatja vény nélkül felnőtt élesztő kezelésére használt gyógyszer pelenka kiütés. Kövesse az utasításokat a csomagoláson; Ne használja hintőpor, míg a kiütés van jelen. A por halmozódhat fel a bőr gyűrődések és tartsa a nedvességet. Ez segítheti a baktériumok növekedését és fertőzést okozhat; Ne használja a kukoricakeményítő egy kiütés a pelenka területen. Kukoricakeményítő is lehetővé teszi a baktériumok növekedését.