Pénzügyi problémák és összefüggések

Redundancia, adósság és anyagi gondok mind nyomást gyakorolni a kapcsolatot a partner. Denise Knowles, a kapcsolat tanácsosa kapcsolják, tanácsokat ad, hogyan lehet enyhíteni a feszültséget.

körülbelül párok terápia

Ha elbocsátani bevételkiesést a legnyilvánvalóbb nehézség, de mivel munka nélkül is befolyásolhatja az önbecsülés és az önbizalom.

Egyes párok, a meglévő problémák tovább súlyosbíthatja, mert a további nyomás ők is érzik. Másoknál megbirkózni egy új helyzet vezethet feszültséget.

Hogyan, hogy megkönnyítse a törzs pénzt helyezi a kapcsolatot

Denise mondja pénzügyi nehézségek, hogy az emberek hibáztatni egymást a helyzetüket. Azt mondja például: “A feleség mondja a férje nincs joga kimenni inni társaival, ha ez azt jelenti, hogy gyermekük menni anélkül, hogy új cipőt.”

Egyes párok, amelyek kevesebb pénzt azt jelenti, hogy többé nem foglalkozik a problémákhoz, mint régen.

“Lehet, hogy a múltban vásárolt a kiutat a probléma egy nyaralás vagy egy jelen van. Ha a pénz nem áll rendelkezésre, úgy kell új megküzdési módok,” mondta Denise.

Bármilyen stresszes helyzet is hatással a szexuális életet: “Egy csomó ember elkerülje intimitás, amikor úgy érzik, nyomás alatt.”

“Egy csomó ember elkerülje intimitás, ha úgy érzik, nyomás alatt” kapcsolat tanácsadó Denise Knowles

Sok dolog, amit tehetünk, hogy javítsa a kapcsolatot, és sok helyen lehet menni segítségért és támogatásért.

További kapcsolat segítségével

Foglalkozik a gyakorlati oldalát először. Beszéljen a jelzálog-hitelező és a banki ha aggódik kifizetések teljesítésében, vagy megy át a hitelkeret. Kérjen tanácsot fizet ki az adósságait, megtudja, milyen előnyöket lehet jogosult, és dolgozzanak ki egy tervet, hogy munkát keresni.

Azok, akik még soha nem volt ilyen helyzetben zavarban lehet, “mondja Denise.” Nem kell. Az emberek, akik dolgoznak tanácsadók vannak, hogy segítsenek. Ha nem akar beszélni a problémákat személyt, telefonos segélyvonalak és nézd meg az információt, amely elérhető az interneten.

Számos szervezet, amely segíthet. A Citizens Advice honlapján tájékozódhatnak az előnyei, hogyan kell kezelni a tartozás, amit jogosult, ha az elbocsátott, és kihez fordulhat, ha elveszíti az otthoni.

Egyéb hasznos szervezetek tanácsadást nyújt tartozás közé

Beszéljen a partnerét gondjait. Kivéve azokat okozhat harag. Beszéljétek meg a kérdéseket, és próbálja kitalálni a módját, akkor azokat együtt. Például szükség lehet, hogy egy pénzügyi tanácsadó együtt, vagy egyetért a költségvetés a heti kiadások.

Segítség a kapcsolatot: párok terápia

Akkor is hasznos, hogy beszéljen barátaival. “A férfiak nagyobb valószínűséggel tartani a problémákat a maguk és elszigetelődnek”, mondja Denise.

A nők nagyobb valószínűséggel tehermentesítse magát barátnője. Bár beszélget barátaival nem fogja megoldani a problémát, ez segít úgy érzi, egy kicsit jobb, mert nem a palackozás az egészet.

Beszéljétek meg, hogy elveszíti a munkáját, vagy kevesebb pénz Önt érintő egyéni és egy pár. Nézd meg, ahol több pénzt költenek a szórakozás együtt, és gondolj módon lehet csinálni a dolgokat együtt anélkül, költőpénzt, például sétálni, vagy a főzés egy kellemes vacsorát otthon.

Gondolj apró gesztusok teheti, mint a futás egy fürdőt a partnere, vagy hogy azokat egy csésze teát. Ezek a kis dolgok segítségével közelebb érezzük.

Bármilyen stresszes helyzet hatással lehet a szexuális életet. “Alacsony önbecsülés lehet kérdés is,” mondta Denise. “Néha az emberek, akik úgy érzik, az elbocsátott teljesítményük is kritizálták, és ez problémákat okozhat.

Ne hagyja abba dédelgetéssel, simogatta egymást, és megcsókolta egymást. Továbbra is fenntartja meghitt és érzéki kapcsolatot.

Ha nem érzi, tud dolgozni a dolgokat a saját, vannak olyan emberek, akik segíthetnek, és támogatást vehet. Beszélgetés egy profi terapeuta segíthet – az orvos tanácsot pszichológiai terápia a körzetben.

További információkért kapcsolják kapcsolata tanácsadási szolgáltatások.

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Szolgáltatások az Ön közelében

Diana leírja, hogy ő és férje, Sol, használt párok terápia menteni a házasságot

Hogyan kell egy teljesítése szexuális életet, beleértve a nemi tippeket, és beszél a partner

“Párterápia megmentette a házasság”

Rachel osztja meg tippeket vásárol egy család öt a szűkös költségvetés és egészségesen táplálkozik

Fitt ingyen ezekkel gyakorlat tippeket, beleértve a podcastokat, otthoni edzést, zöld Tornatermek és hogyan lehet ingyen berendezések

jó szex

“Csináltunk egészséges táplálkozás szórakozás a gyerekek

Fitt ingyen