piszkos titok: Mit hagyja mosás arcod éjjel?

Kísértés, hogy hagyja mosás arcod éjjel? Ez nem egy jó ötlet, azt mondja, bőrgyógyász Laurie Polis, MD.

Csak megy egyik napról a másikra, anélkül mosás arcod nem fog öregszik meg öt év “Polis mondta.” Ez inkább egy elszalasztott lehetőség. Ott nagy vérellátása a bőrt, és számos különböző metabolikus folyamatok folyik éjjel. Szóval veszítettek egy esélyt, hogy a cél a problémákat.

Polis mondja, hogy ha a bőr száraz, akkor lehet nedvességgel hozzá.

Azt is mondja: “Ha van akne, akkor alkalmazni klumpa Busters. Pigmentáció problémák? Élénkítő termékeket lehet a megoldás. Aztán ott van a trutyi tényező. Gondoljunk csak a dolog, hogy rendezi az arcodon a nap folyamán. Elhagyva azt a arc kockázatát növelheti pattanások. ”

Polis mondja: “Veszek én egyetemista korú lányai csomag eldobható arctisztító kendők, hogy saját ágya mellett. Legalábbis, húzza ki a tisztító ruhával törölje le az arcod, és Chuck a földre.”

FORRÁS

Laurie J. Polis, MD, rendező, bőrgyógyászati ​​szolgáltatások, SoHo bőr és a Laser Dermatology Group, New York Cit; rendező, Soho Integrált Egészségügyi Grou; adjunktusa bőrgyógyászat és oktatási részvétel, Beth Israel Medical Center, Albert Einstein College of Medicine, és a Mount Sinai Hospita; szépség és bőrápoló szakértő.

Nagy! Mindig vannak új tipp, hogy lehet, hogy a bőr jobban néz ki.

Szerezd meg a kívánt felszín a mi személyes bőr értékelő.

Arcszőrzet javítások és 17 további kínos szépség q években.

Otthoni jogorvoslati tényleg működik.

Mit lehet tenni, hogy felébredjen szép.

Egyszerű javítások táskák és sötét karikák

Szemhéj, orr, nyak: előtt és után.

Mit kell tudni a ránc töltőanyagok.