segít kínált az embereknek a fájdalomtól

Sok ember küzd a hosszú távú fájdalom. De segít az orvosától és a kórházi fájdalom szolgáltatások csökkenti a fájdalmat, javítja a függetlenség, és segít megbirkózni általában.

Két fő típusú fájdalmak

Lehet, hogy egy fájdalmas diagnosztizált állapot, például arthritis vagy a cukorbetegség idegi fájdalom. Az is előfordulhat, hogy egy fájdalmas állapot, amely az orvostudomány nem teljesen értik, mint a hosszú távú hátfájás.

Gyakran előfordul, hogy a krónikus fájdalom olyan betegség önmagában, hiba miatt, vagy hiba a test fájdalom rendszer.

orvos segítség a fájdalom?

Bármi is az oka a fájdalom, ezért fontos, hogy az orvosok és más klinikus elviszi, és a fájdalom komolyan. Ennek oka, hogy a fájdalom egy bonyolult, nehezen kezelik a problémát, és a válasz nem feltétlenül mindig erősebb fájdalomcsillapítók (analgetikumok).

Szerint Dr. Alf Collins, a tanácsadó a fájdalom kezelésére a Musgrove Park Hospital, Taunton, akik hosszú távú fájdalom kell felfogni, mint amelynek a fájdalomhoz kapcsolódó fogyatékosság.

Azt tanácsolja, hogy megkérdeznéd magadtól a következő kérdéseket: “Mi az a fájdalom útjában a? Hogyan lehet a kitűzött célokat a jövőre nézve? Hogyan fájdalomcsillapítók segíteni elérni a céljaimat? Hogyan megbirkózni, függetlenebbé válnak, és kezelni ezt magamnak? Hogyan lehet a családom, a gondozók és az egészségügyi dolgozók támogatása engem tervezi, hogy több az irányítást az életem?

Dr. Collins mondta: “Az emberek a hosszú távú fájdalom gyakran a különböző problémák. Az érzelmi következmények jönnek nem csak a fájdalom, de milyen a fájdalom megváltoztatja a élik az életüket, és talán ahogy gondolni magukat.”

Két fő típusa a fájdalom.

Ha rövid távú (akut) fájdalom, az orvos megpróbálja, hogy a diagnózist, és kezeli a fájdalom.

Hogyan kórház fájdalom klinikák segítségével

Ha hosszú távú fájdalom lehet, hogy ennek eredményeként a diagnosztizált betegségével, a fájdalmas állapot, amelyet még nem teljesen ismert, vagy nincs alapbetegség egyáltalán. Ez nem jelenti azt, hogy nem fáj, de ez nem jelenti azt, hogy más megközelítést irányító, hogy a fájdalom hasznos lehet.

Ha mérsékelt fájdalmak, például eredményeként arthritis, az orvos beszélni veled fájdalomcsillapítókat és más módon kezelni a fájdalmat, mint a

Ha a fájdalom súlyosabb és kihat az életminőség, káros az a mobilitás és meggátol elhagyja a házat, akkor valószínűleg előnyös egy áttétel a helyi fájdalom klinika

Jelenleg mintegy 300 fájdalom klinika az Egyesült Királyságban. A legtöbb kórházban, és csapatok a személyzet különböző egészségügyi területeken, beleértve a foglalkozás terapeuták, pszichológusok, orvosok, ápolók és gyógytornászok. Mindannyian együtt, hogy segítse az embereket a fájdalomtól.

Az akut fájdalom, vagy más néven a rövid távú fájdalom, fájdalom, ami nemrég kezdődött., Krónikus, illetve a hosszú távú fájdalom, fájdalom, ami tartott három hónapig vagy tovább.

Fájdalom klinikák változhat, de általában kínálnak a különböző kezelések enyhítései hosszú távú fájdalom, mint a fájdalomcsillapító gyógyszerek, injekciók, hipnoterápia, akupunktúra.

Fájdalom kezelési programok

Meg kell majd utalják a fájdalom klinika orvosa vagy a kórházi tanácsadó.

Fájdalom kezelése programok ülésben, csoportoknak 6-8 fő, amelynek célja a tanítás, hogyan kell élni a fájdalmat. Ahelyett, hogy kezeli a fájdalmat, akkor megtanulják, hogy megbirkózzon vele, és a kutatás azt mutatja, számíthat arra, hogy élvezze a jobb életminőséget, az alvás és a mobilitás utána.

Néhány kórház fájdalom klinikák hez fájdalom kezelési programok, és néhány tartanak belül orvos műtét., Ami fájdalommal klinikák, szüksége lesz egy áttétel, hogy csatlakozzon a fájdalom kezelése programot egy orvos vagy a kórház szakember.

23/06 /

23/06 /

Egészségügyi feltételek, amelyek lehetnek kín beleértve zsindely, befagyott váll, cluster fejfájás és köszvény

Tippek, hogy tartsa vissza az egészséges és ne hátfájás, beleértve gyakorlatokat és tanácsokat jó testtartás

Mit kell tenni a különböző típusú fájdalmak, így ízületi fájdalom, hátfájás, migrén, valamint hogyan kell kezelni a hosszú távú fájdalom

Válasszon szolgáltatást

Az akut fájdalom, vagy más néven a rövid távú fájdalom, fájdalom, ami nemrég kezdődött., Krónikus, illetve a hosszú távú fájdalom, fájdalom, ami tartott három hónapig vagy tovább.

vállfájdalom

20 közismerten fájdalmas egészségügyi feltételek

Megy egy önsegítő pályán, mint a szakértők betegeket program (a hat hetes számára, akik hosszú távú állapot) .; Részvétel a kihívást jelentő Arthritis természetesen működteti Arthritis Care., Amelynek egy sor ülés egy tanácsadóval vagy klinikai pszichológus.

Vigyázz a hátad

Élet a fájdalom

Hozzászólás az egy szolgáltatás