Segítség élő szülők

Ha van valamilyen fogyatékossága és Ön szülő, vagy arról, hogy eggyé válik, akkor szembe bizonyos kihívások, amikor néhány szempontból a szülők. De te jogosult a szükséges támogatást, hogy segítsen végezni a szülői szerepet.

Az alábbi videóból, hogy milyen Reesha megbirkózik hogy egy fogyatékos szülő

A szülők, akik fogyatékkal élő találkozás kapcsolódó konkrét kihívásokat a fogyatékosság. Ezek között lehet probléma körül mozog, amik miatt nehéz felvenni a gyermeket, vagy tolja a hibás, hogy a tanulási nehézségek, hogy azt jelenti, segítségre van szüksége, hogy olvassa betűk és megérteni tanácsot.

Bármi legyen is a fogyatékosság, akkor joga van, hogy támogassa a helyi hatóságok, hogy segítsen a szerepét, mint egy szülő. Az első lépés az, hogy alkalmazni kell a helyi szociális szolgáltatások értékelését Ön igényeinek.

Gyakorlati segítséget a szülőknek és a fogyatékosság

Sokan azt is hasznos tanácsokat és érzelmi támogatást beszél más szülők számára is.

Ha egy fogyatékkal élő ember, akkor jogosult az egészségügyi és a szociális ellátás értékelést. Ezekben az értékelésekben az Ön igényei nézett felnőtt szociális szolgáltatásokat a helyi hatóság. A támogatási csomagot fognak egyeztetni Önnel.

Ha Ön szülő, vagy te arról, hogy eggyé válik, az egészségügyi és szociális ellátás értékelésnek ki kell terjednie az Ön igényeinek, mint a szülő.

Lehet, hogy már volt egy egészségügyi és szociális ellátás értékelést. De egyre szülő azt jelentheti, hogy az Ön igényei változnak. Ha igen, akkor kérdezze meg a helyi szociális szolgáltatások, hogy vizsgálja felül az Ön igényeinek. Megteheti ezt, mielőtt a gyermek érkezik, így támogatja a helyén, amikor a gyermek megszületik.

Tudjon meg többet a kérelmező egészségügyi és szociális ellátás értékelését GOV.UK.

Terri Balon a szék a fogyatékos szülők Network (DPN), egy olyan szervezet, amely gyakorlati és érzelmi támogatást a fogyatékkal élő szülők.

Hozza ki a legtöbbet az értékelést

Terri azt mondja, hogy tegyen lépéseket annak érdekében, hogy a legtöbbet az Ön egészségügyi és szociális ellátás értékelést.

“A szociális szolgáltatások csapat, akik dolgozni, az egészségügyi és szociális ellátás értékelést nem feltételezem, hogy nem tud megbirkózni, vagy meghatározott megítélni a képességét, mint a szülő, anélkül, hogy először értékeli az Ön igényeinek a gondozási tervet”, mondja Terri.

Az első lépés az értékelés általában kitölteni egy gyors értékelést formában, amely a szociális szolgáltatások küldök nektek. A DPN azt javasolja, hogy csatolja írásbeli vázlatát az igényeinek a formában.

Gondolj minden szempontból az Ön igényeinek, beleértve a feladatokat, mint a szülő. Ezek közé

Ha a szociális szolgáltatások dönt, hogy meglátogatja, hogy értékelje az Ön igényeinek nagyobb mértékben, akkor a gondozási terv beírtuk, hogy segítsen átbeszéljük az Ön igényeinek során ezt az értékelést.

Érzelmi támogatás

Terri azt mondja: “Ne felejtsük el, az értékelés nem arról szól, hogy valaki vigyázzon a gyermek az Ön számára. Arról van szó, így a szükséges támogatást, így néz ki, miután a gyerek. Ez lehet segítség otthon bizonyos feladatokat, vagy speciális berendezések, mint egy átalakított hibás.

“A válasz az, hogy a szociális szolgáltatások fogyatékos szülők változhat az ország egész területén, ezért fontos, hogy tudja, mit jogosult.”

A DPN készített egy sor kézikönyvek segítségével élő szülők révén az értékelési folyamat. Érheti őket a kapcsolatot a fogyatékos szülők hálózat.

A kihívások tiltva szülők szembe nem csak praktikus. Míg néhány fogyatékkal élő szülők támogatását barátok és a család, és jól érezzük magunkat, a szülői szerepre, mások úgy érzik, elszigetelt és nehéz érzései segítségre szoruló gondoskodni a gyermek.

Teri Balon – aki látó és egy anya a négy – azt mondja, hogy beszél a többi élő szülők segíthetnek.

“Elhelyezés élő szülők a kapcsolatot egymással a szakértői támogatás döntő része annak, amit csinálunk. Van egy szakértői támogatás nyilvántartás, így a fogyatékkal élő szülők kapcsolatba másokkal, akik hasonló kihívásokkal néz szembe.

“A fogyatékkal élő szülők is beszélni online fórumokon. Ez egy jó hely, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, kérdéseket, és kérjen tanácsot társaik. ”

Mivel a szülő a fogyatékos

Egy másik szervezet – mozgássérült, Terhesség Parenthood International – is nyújt információs szolgáltatást, amely érheti online, vagy telefonon.

“Ha egy fogyatékkal élő szülő, koncentrálni, hogy mit tehetünk, ahelyett, amit nem lehet”, mondja Terri. “Tervezés és problémamegoldás segít érezni az irányítást az életed, mint a szülő.

“Bármi legyen is a fogyatékosság, időt tölteni a gyerekekkel, és ott lesz a számukra érzelmileg, és ez döntő fontosságú. ”

30/04 /

30/04 /

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Szolgáltatások az Ön közelében

Ismerje meg az egészségügyi problémák, amelyek hatással lehetnek a terhesség és a szülés előtti

Emberek milliói már volt szabad “midlife MOT”. Tudja meg, miért ezt az egészségügyi kivizsgálás olyan fontos

Get gyakorlati, pénzügyi és érzelmi támogatást, hogy te vagy a fogyatékkal élő gondozó

Ha 18 év alatti, és úgy nézel után beteg vagy fogyatékos rokon, te egy fiatal gondozó. Tudja meg, hol kaphat segítséget az ötvözi élet gondoskodó

Nézzen meg egy filmet által termelt SM Társaság SM-es betegek beszélnek a diagnózist, és a módját, hogy már alkalmazkodott köszönhetően a kezelés, terápiák és gyakorlati és pénzügyi támogatás

Hosszú távú feltételeit és terhesség

Az állapotfelmérésről

Keresés a támogató szolgáltatások az Ön területén

Élet a fogyatékos

Elhelyezkedés

fiatal gondozók

Ha szüksége van gondoskodó tanácsot siet, akkor hívja őket gondozók Direct ingyenes 0300 123 1053, vagy többet megtudni a segélyvonalat

Videó: MS – diagnosztizáltak

Minden, amit tudni kell, hogy a követelés élők megélhetési támogatásáról az a személy, akit érdekel.

Fogyatékossági támogatás szolgáltatás az Ön közelében

Gondozók Direct segélyvonalat

Disability Living Allowance