sífutó edzések

Jessica Cassity

A lesikló, meg kell hegyeket. Korcsolyázni, meg kell … nos, a jég. De a sífutó, minden amire szüksége van egy kis hó (még egy pár centi lesz). És ez csak az egyik oka annak, hogy ez a téli sport továbbra is növekszik a népszerűsége.

Másik ok? Ez egy nagy kalóriatartalmú égő. “Sífutás jár [mozgó] egy nagy izomtömeg,” mondta Nate Goldberg, aki kezeli a Beavercreek északi Sport Center Colorado. “Te alapvetően működik szinte az egész felső és az alsó test.” Tack az a tény, hogy ez egy viszonylag biztonságos és családbarát sport, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a szabadban télen, és ez a win-win.

Gondolsz próbál sífutás? Ha igen, itt van három módja az induláshoz.

A legtöbb ember kap a start on sífutóléc egy golfpályán vagy más lapos rend a föld, ahol indítását és leállítását viszonylag könnyű. Így, hogy megtanulják a “kick és glide”, ami Goldberg mondja az alapja a klasszikus stílusú sífutás (az a fajta, hogy néz ki, mint te egyszerűen csak séta a hóban). “Sok ember úgy gondolja, sífutás, mint az összes munka, de minden egyes lépésnél van egy siklás,” jegyzi Goldberg. A siklás, hogy idő a lépések között, amikor könnyedén csússzon előre.

Használd a próbaüzem a síkság tanulni siklani, és a mester alapvető feszke technikákat. A karok kell mozogni ellentmond a lábak (mint ők séta közben). Minden alkalommal, amikor a kar nyúlik előre, a növény a pole a hó mellett a csomagtartó. Gyakorlat 10 percig. Pihenni néhány percig, majd ismételje meg. Cél csinál három 10 perces ülés.

Miután elsajátította lapos síelés (ami gyakran csak egy kirándulásra vagy óra), itt az ideje, hogy próbálja dombos terepen. Tudta, hogyan kell megállítani kapsz egyfajta kontroll és megkönnyítik minden félelem lehet, hogy a hegyek. Ha lejtőn lefelé, a gyakorlat a snowplow (vagy hóeke): Kapcsolja ki a tippeket a sílécek egymás felé, anélkül átkelés őket, miközben a tömeg a belső peremén a síléc. Hogy kapcsolják be a hegy sífutóléc, lerövidíti a csúcsra, így már majdnem kocogás, sugallja Goldberg. Keressen egy rövid tanfolyam – körül 2k – több felfelé és lefelé szakaszok. Ski egyszer (ami lesz körülbelül 15 perc). Pihenni néhány percig, majd újra meg újra.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …