sürgősségi fogamzásgátlás: mellékhatásai ella és más reggeli után tabletták

Ha gondolkodik a sürgősségi fogamzásgátlás, akkor csoda: Mit fogok érezni, mint utána?

Tudod, hogy a fogamzásgátló tabletták is tartsa meg a szerzés terhes. De a tabletta lehet más előnyöket is. Egy felmérés szerint több mint a fele a nők, akik fogamzásgátló tablettát Ehhez eltérő okokból elkerülni a teherbeesést; Tudja, hogy a időszakok szabályosabb. A tabletta, tudni fogja, mikor lesz már az idő; A hagyományos fogamzásgátló tabletták, akkor vegye 3 hetes hormont tartalmazó aktív tabletták, és egyhetes inaktív tablettákat. Megkapod az időszakban a héten …

A kutatások azt mutatják, hogy a B-terv One-Step kezdi elveszíteni hatékonyságát a nőknél nehezebb, mint 165 font. Ez nem ajánlom, hogy bárki felett ezt a súlyt – ahelyett, réz-T IUD a javasolt megoldás.

A legtöbb nő nincs semmilyen mellékhatása, miután az általuk használt sürgősségi fogamzásgátló. De ha mégis, akkor legyen enyhe és menj el gyorsan. Nincsenek hosszú távú hatásokat sem.

Különböző tabletták állnak – márkák, valamint a generikus. A mellékhatások hasonlóak, és általában az utolsó egy-két nap a legtöbb. Ezek a következők lehetnek

Később, akkor lehet, hogy néhány másik

Ha súlyos hasa fáj, akkor hívja orvosát. Ez jele lehet egy petevezeték, vagy méhen kívüli terhesség. Ez egy orvosi vészhelyzet.

Ha egyéb tünetek érintik meg, orvost kell hívni vagy a gyógyszerészt, hogy biztonságban legyen.

A réz-T IUD (Paragard) egy kis T-alakú darab műanyag és réz. Ahhoz, hogy használni a sürgősségi fogamzásgátlás, az orvos vagy más egészségügyi szakember fogja betenni a méh. Az eljárás úgy érezheti, mint Pap kenet. Ez lesz kényelmetlen – mint enyhe görcsök – de ez mindössze néhány perc alatt.