száraz köhögés – téma áttekintése

Száraz köhögés, hogy továbbra is, miután egyéb megfázásos tünetek egyértelmű, vagy anélkül történik meg, más tünetek oka lehet a különböző egészségügyi problémák.

Mikor jön a mi az átlagember úgy véli mintegy megfázás, úgy tűnik, hogy a sok félreértés, mint a hideg gyógyszerek gyógyszertár polcon. És most, hogy a téli hideg és az influenza szezon javában zajlik, akkor fordult Thomas Tallman, DO, sürgősségi orvoslás orvos és a hideg és az influenza szakértője a Cleveland Clinic, hogy minket – és ha – egyenesen a megelőzés és kezelés .

Krónikus száraz köhögés általában okozta irritáció a cigarettafüst, a környezeti ingerekre, allergia, orrgaratfolyás, vagy asztmás. Számos krónikus tüdőbetegségek is okozhat száraz, szaggató köhögés. Egyesek kiköhög a szokás nincs egyértelmű oka.

Gyomorrefluxot is okozhat krónikus száraz köhögés. Általában akkor is más tünetek, mint például a gyomorégés, égett a torka, vagy fokozott nyál.

Kevésbé gyakori oka a száraz köhögés közé

Az orvos meg tudja értékelni a tüneteket, és ajánlást tesz a megfelelő kezelést.

Szamárköhögés (pertusszisz); Influenza; A lenyelése vagy belélegzése tárgy; Mycoplasma tüdőgyulladás; Mellékhatások bizonyos szív és a vérnyomás gyógyszerek; Vírusos betegségek, amelyek gyakran fordulnak elő, mint például a közös hideg.