száraz szem szindróma kezelésére: elsősegély információ száraz szem szindróma

Annak érdekében, hogy enyhítse a tüneteket, száraz szem szindróma (DES), próbálja meg ezeket a javaslatokat otthon.

A párásító helyez nagyobb nedvesség a levegőben. Több nedvesség a levegőben, könnyek elpárolog lassabban, szemünk sokkal kényelmesebb. Emellett mindkét kemence és légkondicionálók csökkentik a levegő páratartalma; Túlzott légmozgás kiszárad a szemed. Kerüljük ezt csökkentésével a sebesség mennyezeti ventilátor és / vagy oszcilláló ventilátor; Meleg borogatás és a szemhéj cserjések a baba sampon segítséget nyújt egy vastagabb és stabilabb réteg kenőanyaggal. Ez különösen akkor hasznos, ha van gyulladás a szemhéj vagy a problémák a mirigyek a szemhéj, amelyek a kenőanyag. A hő melegíti fel az olajat a mirigyek, így áramlási könnyebben, a masszírozást segít felhívni az olajat a mirigyek. A tisztító hatásával csökkenti a baktériumok számát, amelyek lebontják az olaj; Műkönny és kenőanyagok szemcseppet és gélek (vény nélkül kapható) elősegíteni, hogy több nedvességet és kenés az a szem felszínének. Ezek tipikusan körülbelül négyszer egy nap, de lehet használni, amilyen gyakran szükséges. Tartósítószer-mentes megoldást ajánlott, ha szeretné használni könnyek több mint hatszor egy nap; Kenése szemkenőcsök sokkal vastagabb, mint a szemcseppek és gélek. Mivel kenőcsök annyira vastag, jóval hosszabb az élettartamuk, mint a szemcsepp és gélek. Azonban, mivel a vastagságuk, kenőcsök elhomályosítja a látását, ha használják a nap folyamán. Ezért ezek tipikusan kenje a szem éjszakai alvás közben; Ha azt veszi észre a szeme száraz főleg olvasás közben vagy a tévénézés, figyelembe gyakori szünetek, hogy a szem a pihenésre, és lesz nedves hasznos lehet.

Nem lélegzik; Elveszett tudat; Volt egy seizur; Nehéz felébreszteni u; Az akadozó beszéd vagy eljáró megzavarja; Imbolyog, amikor sétál; Gyengék kar vagy láb; Nem tudja mozgatni a nyakát usua; Tartja istenverte; Van egy nagy horpadás a koponya vagy a sok duzzanat

Bár nincs gyógymód létezik DES, sok kezelések állnak rendelkezésre. A legtöbb enyhe esetekben akkor csak szükség párásító, vagy alkalmi szemcseppet. Nagyobb a száraz szem tünetei és súlyossága a szemorvos ajánlhat kiegészítő tápanyagok, ideiglenes vagy folyamatos gyulladásgátló cseppek, vagy elzáródást a könny elvezető csatornák, így csökkentheti DES.

Over-the-counter kenő szemcseppet, általában címkézett műkönny (nem tévesztendő össze a over-the-counter allergia vagy vörös szemcseppek), segíthet enyhíteni a szemszárazság. Néhány példa az ilyen termékek közé 20/20 Tears, Celluvisc, Comfort Tears, szemszárazság, rágcsáló, Frissítés, és a könnyek Naturale. Győződjön meg róla, hogy válasszon műkönny és nem egyéb termékek által ugyanaz a gyártó. A szemész is felírni gyógyszert, hogy segítsen növelni a könnytermelés.

 ból ből

FORRÁS

Optometric Egyesület.

Pollenszámmal kezelés tippeket, és így tovább.

Ez semmi bagózni.