szemészeti szakemberek – téma áttekintése

Szemészek vannak orvosok (MD), aki jártas a szemészeti. Szemészeti műtéti alágainak. Szemészek által engedélyezett állami orvosi lapok praktizálni, és általában fórumon tanúsított a szemészetben. Szemészek van engedélyük

Diagnosztizálására és kezelésére minden formáját szembetegség; Előírni és irányítja a diagnosztikai és terápiás gyógyszerek; Felírni szemüveget és kontaktlencsét; Kényeztesse szem sérülések; Végezze műtét a szemet.

Diagnosztizálni fénytörési hibák és felírni korrekciós lencsék; Detect betegség tüneteit, és utalja be a szemészhez; Adminisztrálni diagnosztikai gyógyszerek; Diagnosztizálására és kezelésére szembetegségek és felírni terápiás gyógyszerek (a legtöbb országban); Végre valami szemműtétek (egyes államokban).

A szemek a szervezet legfejlettebb érzékszervei. Tény, hogy egy sokkal nagyobb része az agy elkötelezett látást, mint a hallás, ízlelés, érintés vagy szag együtt! Hajlamosak vagyunk természetesnek látás, még ha látási problémák fejlesztése, a legtöbben mindent megtesz a hatalom, hogy visszaállítsa a látás vissza a normális; A leggyakoribb formája a látászavar hibás a fénytörés – ahogy fénysugarak középpontjában a szem belsejében, így a képek is továbbítják az agy. Rövidlátás,…

Optikusok képzett technikusok. Ők nem teszt látás, elő korrekciós lencsék, vagy diagnosztizálására vagy kezelésére szembetegségek. Egyes államok megkövetelik befejezése a 2 éves képzési program vagy egy 3 éves szakmai gyakorlatot az engedélyt. Másoknak nincs formai követelményeket. látszerészek is

Mind a szemészek és látszerészek lehet diagnosztizálni fénytörési hibák, például rövidlátás, és előírják, korrekciós lencsék, mint a szemüveg vagy kontaktlencse.

Szemészek lehet diagnosztizálni az összes betegségek, amelyek befolyásolják a szem. Végezhetnek bármely sebészeti kezelés.

Néhány államban, még akkor is, ha azok számára beadására diagnosztikai szerek, látszerészek nem engedélyezettek diagnosztizálására vagy kezelésére szembetegség. Ezek figyelembe a betegség tüneteit, és utalja be a szemészhez.

Átlagban, látszerészek alacsonyabb díjat rutin szemészeti mint szemész. Ön is tudja, hogy egy találkozót optometrista hamarabb, mint a szemész. Látszerészek nagyobb valószínűséggel szemészek kínál esti és hétvégi találkozókat.

Töltsük előírások szemüveg és kontaktlencse; Segítségével válassza ki a megfelelő szemüvegkeretek és mérjük meg a szemét, hogy biztosítsa a megfelelő illeszkedést; Fit szemüveglencsék kockákra; Állítsa szemüvegkeretek a kényelem és a megfelelő lencse pozíció; Tiszta és lengyel kontaktlencséket.