szívroham tünetei: tudom, hogy mi a sürgős orvosi

A legtöbb szívroham kezdődik finom tünetek – csak rossz közérzet, amely gyakran nem írja le, mint a fájdalom. A mellkasi diszkomfort jönnek és mennek. Nem lehet a kísértés, hogy lekicsinyelni a tünetek vagy ecsettel ki őket, emésztési zavar vagy szorongás.

Ne “kemény out” szívroham tünetei több mint öt percig. Látogassa meg orvosát vagy más sürgősségi orvosi ellátás segítséget.

Fájdalom a hát, váll vagy állkapocs Légszomj, hasi fájdalom vagy “gyomorégés, hányinger vagy hányás, ájulás, szokatlan vagy megmagyarázhatatlan fáradtság, esetleg napokig

Ha nem fér hozzá a sürgősségi orvosi ellátás, hogy valaki elvinni a legközelebbi kórházba. Vezetni magát csak a legvégső esetben, ha vannak egyáltalán nincs más lehetőség.

Szívroham tünetek eltérőek. Például, lehet, hogy csak kisebb mellkasi diszkomfort, miközben valaki másnak kínzó fájdalom. Egy dolog mindenkire vonatkozik, de: Ha úgy gondolja, te szívrohama, hívjon azonnal forduljon orvoshoz.

A nők is rendelkezik, egyik része, illetve néhány tipikus szívroham tüneteit. Míg néhány típusú fájdalom, nyomás vagy kellemetlen érzés a mellkasban még gyakori tünete a szívroham a nők, sok nő a szívroham tünetei nélkül mellkasi fájdalom, mint a

Idős emberek és cukorbetegek lehet, hogy nincs, vagy nagyon enyhe tünetek a szívroham, ezért különösen fontos, hogy ne utasítsa el szívroham tünetei cukorbetegek és idősebbek is, ha úgy tűnik, nem komoly.

keresse fel orvosát