tejtermék egészségügyi előnyöket: joghurt, tej, sajt, és így tovább

Beismerem, hogy nem képezik a baby boom generáció, bár az egyik fiatal tagja van. Ha egy Boomer is, akkor valószínűleg felidézni, hogy sokan nőttek fel a fogyasztói tej minden étkezés. Ellentétben a mai, szóda volt fenntartva a pártok és az alkalmi kirándulás a Golden Arches vagy egy belvárosi étteremben.

Lehet már nem egy pohár hideg tejjel minden étkezés, de anyja volt egy dologban igaza: a tejtermékek kínál egy bounty egészségügyi ellátások (csak győződjön meg róla, hogy válasszon alacsony zsírtartalmú ezúttal).

És mi szeretjük a tejtermékek. A statisztikák azt mutatják, hogy míg sokan a világ fogyasztásának teljes tej és a vaj már lement, a sajt és a prémium jégkrém is emelkedik (ez azt jelenti, mi kereskedés egyféle magas zsírtartalmú ételt másik?) .

A jó hír az, hogy míg mi baby boom idején már mászni felé (és már) 50, a joghurtot folyosó robbanásszerűen választási túl a legvadabb elképzeléseket. Csökkentett zsírtartalmú sajtok volna állandó helyre a tejtermékek polcon is. Soha nem volt még könnyebb dolgozni néhány adag egészséges tejtermékek minden nap.

Egy nemrégiben készült tanulmány kimutatta, hogy a több adag tejtermékek, hogy a felnőttek fogyasztanak, annál nagyobb a százalékos a teljes kalória, hogy jött a telített zsír (nem egy jó dolog).

De a másik oldalon, hogy a történet, hogy a bevitt sok kulcsfontosságú tápanyagok – mint fehérje, kalcium, magnézium, folsav, B1, B2, B6, B12, és a vitaminok A, D, és E – is növekedett a számmal együtt tejipari személyre.

Szóval hogyan lehet, hogy minden e remek tápanyagok tejtermékek hátrányai nélkül? Alacsony zsírtartalmú tejtermékek a válasz! Ahogy csökken a zsír tejtermékek, vágni kalória, telített zsír, és a koleszterin, míg fehérje, kalcium, és a legtöbb más vitaminok és ásványi anyagok is magas marad.

Itt van hat okból meg kell közé tartozik az alacsony zsírtartalmú tejtermékek a diéta

Egyes tejtermékek tárgyak lenyűgöző szintek két dolgot sokan nagyobb mennyiségre van szükségük: a kalcium és a fehérje. Sajnálom, hogy azt mondják, hogy a fagylalt esik egy kicsit rövid a két tápanyagok, hanem az alacsony zsírtartalmú tej, joghurt, túró, és csökkentett zsírtartalmú sajt csomag egy fehérjét és kalciumot ütést minden egyes adagja. Csak egy csésze lite zsírszegény joghurt, például ad egy harmada a napi ajánlott kalcium bevitel, valamint a 17% a várható napi fehérje bevitel.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …