tényeket alli (orlistat) fogyás

Melinda Ratini, DO, M; A március 2, 2016

Alli (orlistat) egy over-the-counter gyógyszereket használják, hogy az embereknek a fogyásban. Tanulmányok kimutatták, hogy az alli segítségével az emberek többet fogyjon mint önmagában diétával. A fogyás gyógyszer kizárólag túlsúlyos felnőttek 18 éven felüli, akik szintén követik a csökkentett kalóriatartalmú, zsírszegény étrend.

Erősebb dózisban ugyanezt a hatóanyagot Alli receptre kapható, és értékesítik márkanév alatt Xenical. Xenical is ajánlott után fogyás műtét, hogy a betegek ne off az elveszett fontot.

Alli osztályába tartozik a kábítószerek úgynevezett lipáz inhibitorok. Gátolja a belei elnyelő mintegy 25% -a zsír, amit esznek. A zsírok, amelyek nem szívódik hagyja tested székletürítés. Egyes adatok arra utalnak, hogy Alli segít csökkenteni a különösen veszélyes a hasa zsír nevezett zsigeri zsír, ami összefüggésbe hozták a 2. típusú cukorbetegség, a magas vérnyomás, a szívbetegség és a stroke.

Ha túlsúlyos, és a fogyókúra és a testmozgás nem működött az Ön számára, beszéljen orvosával egy testsúlycsökkentő program, amely magában foglalja a gyógyszert. De ne feledd, te is követnie kell az egészséges életmód, amely magában foglalja a rendszeres testmozgás és a helyes étkezés.

Annak megállapításához, ha túlsúlyos vagy, akkor lehet számítani a testtömeg-index (BMI) segítségével a magasság és súly adatokat. A BMI 18,5-24,9 tartják az egészséges testsúlyt. A BMI 25-29,9 tekinthető túlsúlyos.

Alli jön kapszula formájában. Ez szájon naponta háromszor, vagy étkezés közben, amely tartalmaz egy kis zsírt, vagy akár egy órát utána. Ha esznek, nem zsíros étkezés, orvosa lehet, hogy kihagyja az adagot. Soha ne vegyen be több gyógyszert, mint az ajánlott.

Fontos, hogy kövesse egy alacsony kalóriatartalmú, zsírszegény étrend szedése ezt a gyógyszert. Ha esznek sok zsíros ételek, akár csak egy-egy magas zsírtartalmú étkezés, mint a zsíros hamburgert, akkor nagyobb valószínűséggel kellemetlen emésztési mellékhatásai. Válasszon sovány húst és alacsony zsírtartalmú tejtermékek. Általában nem több, mint 30% -a kalória minden étkezés kell származnia zsír.

Azt is el kell, hogy egy napi multivitamin, amely A-, D-, E-, K-és béta-karotin, miközben ezt a gyógyszert. A szer zsírban blokkoló tulajdonságokkal is megnehezítik a tested, hogy felszívja a zsírban oldódó vitaminok. Ne szedje vitaminokat és Alli ugyanabban az időben a nap.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …