tényeket latex allergia

Oral Health Trends

Latex, más néven gumi vagy természetes latex, származik a tejes nedv a gumifa, Hevea brasiliensis. Latex megtalálható számos háztartási termékek és még sok orvosi és fogászati ​​ellátás, beleértve a kesztyűt, maszkot és fecskendőket.

Latex allergia alakul ki egyeseknél ismételt expozíció tartalmazó termékek természetes latex. Amint az az oka bármilyen allergia, egy latex allergia merül fel, amikor az egyén immunrendszere overreacts egy egyébként ártalmatlan anyag (úgynevezett allergén).

Geographic nyelv neve a feltétellel, hogy kapja a nevét a térkép-szerű megjelenése a felső felülete és a nyelv oldalán. Ez akkor fordulhat elő, más területeken a száj, valamint; Majd enyhíteni tudja, hogy a földrajzi nyelv is ártalmatlan, jóindulatú állapot, amely nem kapcsolódik semmilyen fertőzés vagy rák. Két másik nevek földrajzi nyelv jóindulatú vándorló glosszitisz és erythema migrans; Érintő mintegy 1% -ról 3% -a, a földrajzi nyelv megjelenhet bármely életkorban. Azonban …

Ebben az esetben az immunrendszer overreacts amikor egy latex-tartalmú fogászati ​​eszköz vagy ellátási – például kesztyű – kapcsolatba kerül a nyálkahártyával (a szem, orr vagy száj) a fertőzésre fogékony egyén. Még a por használt latex kesztyűk tartalmaznia latexfehérjéktől és a levegőbe, amikor a kesztyűt eltávolítják, így felső légúti allergiás reakciók és asztmás tüneteket az arra hajlamos embereket.

A pontos okát latex allergia nem ismert, de ismételt expozíció latex és gumitermékek úgy gondolják, hogy tüneteket kiváltó.

Más, mint az egészségügyi dolgozók, az emberek fokozottan veszélyeztetettek a fejlődő latex allergia közé tartoznak azok, akik

Három típusú allergiás reakciók latex

\ ‘Ll talál tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

Ön jelenleg

Mindössze 18,5% -a sok ember a világon soha fogselymet. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Floss eltávolítja az élelmiszer közé szorult a fogak, és eltávolítja a film baktériumok alkot, mielőtt kiderül, hogy plakk, ami okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Próbálja fogselyem csak egy fog elindulni.

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselymet naponta. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél még 3 nap alatt!

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselyem napi, de te is az utat ahhoz, hogy pozitív hatással van a fogak és az íny. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél az összes 7 nap!

Csak 50,5% -a sok ember a világon fogselyem napi, és jó neked, hogy te vagy az egyik közülük! Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Gratulálok a jó orális egészség szokás!

Megtalálja tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

FORRÁS

Dental Association, egészséges emberek 2010