testmozgás tippek túlsúlyos gyerekeknek

Ez nem meglepő, hogy a túlsúlyos gyerekek gyakran nem tetszik gyakorolni. Testmozgás nyilvános lehet megalázó, ha a súlya megnehezíti mozogni. Sőt, csak rajta nadrág és egy póló előtt más gyerekek is túl kínos.

A 2006 University of Florida tanulmány 100 gyermek úgy találta, hogy a megfélemlítés az egyik fő oka annak, hogy a túlsúlyos gyerekek nem élnek. A túlsúlyos gyerekek terrorizálják több, mint a többi gyerek, és inkább az olyan helyzetek elkerülése ők már felvette előtt, mint például a torna vagy sport.

De elkerülve a gyakorlat nem a válasz. Az artériák megkeményedése indulhat a gyermekkorban elhízott és inaktív gyerekek. A rendszeres testmozgás segíthet csökkenteni a gyerekek – és még hátra – kialakulásának kockázatát szívbetegségek és a cukorbetegség.

Mint szülő, vannak olyan módon lehet segíteni. kérte fitness szakértő tipp, hogy segítsen túlsúlyos gyerekek megtalálják tevékenységek fognak élvezni, és megteheti a saját tempójában. Miközben a bátorítást és támogatást, Ön és gyermeke is elkezd mozogni többet együtt. Itt van, hogyan.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a gyerekek, akik magabiztosabban képesek fizikailag aktívak nagyobb valószínűséggel gyakorolni. Próbálja fellendítése a gyermek bizalmát ezeket a tippeket.

Tedd gyerekek gyakorlat könnyű elsajátítani. “Minden gyerek szeretné érezni illetékes és önálló hatékony semmilyen tevékenységet csinálnak”, mondja Jackie Epping, MED, testnevelő szakértő az osztály táplálkozás, fizikai aktivitás, és elhízással a CDC. Már a kezdet kezdetén, “választani gyakorlatok, amelyek nem fog sok extra koordinációs és ügyességi. Tempós séta, kerékpározás, úszás mind jó lehetőségeket.

Lassíts. Míg az egészségügyi szakértők azt javasolják, hogy a gyerekek kap 60 perc edzés naponta, hogy lehet egy csomó egy gyerek, aki még nem volt aktív. “Kezdjük csak öt és 10 percnyi játék”, mondja Laura városatya, med, egy gyakorlat fiziológus és wellness edző Sanford Egészségügyi Fargo, ND “Például, dobjon egy Frisbee vagy röplabdázik csak néhány percig, majd megáll, amikor az idő múlik. az ötlet az, hogy megmutassa, hogy a gyerekek mozgó szórakoztató lehet, és hagyja őket vágy tovább.

Megszüntetésének elkerülése játék. Egyes játékok, mint például a kidobós, hogy túl könnyen lehet szüntetni a játékból. “Ezek a játékok is, hogy egy túlsúlyos gyermek úgy érzi, öntudatos,” mondja Epping. “És akkor a gyerek ül ki a többi a játék, és nem kap semmilyen gyakorlat.